Τελετή λήξης Ακαδημίας Θέρμου

Tην Κυριακή 10 Ιουνίου 2018 στο δημοτικό γήπεδο Θέρμου πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2017-18 για την ομάδα ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΘΕΡΜΟΥ. Τα παιδιά  όλων των τμημάτων της Ακαδημίας Θέρμου, έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα, διασκέδασαν πραγματικά και έστειλαν ένα μήνυμα, ότι και ο αθλητισμός είναι ένας από τους πυλώνες της τοπικής κοινωνίας, που θα τη βοηθήσει να μην πέσει σε αφάνεια. Στη συνέχεια ακολούθησε σύντομη ομιλία από τον προπονητή της ομάδας κ. Φώτη Αγγελόπουλο. Η όμορφη εκδήλωση έκλεισε με μπουφέ για όλους τους παρευρισκόμενους.

   Ήταν μια γιορτή του Αθλητισμού, όπου διοίκηση, προπονητής, γονείς και φίλοι, είχαν την ευκαιρία να καμαρώσουν τα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου. Η οικογένεια της Ακαδημίας Θέρμου μεγαλώνει όλο και περισσότερο κάθε χρόνο, γεγονός που μας γεμίζει με ικανοποίηση αλλά και αίσθημα ευθύνης για τη συνέχεια.

  Όλοι μαζί ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την καινούργια περίοδο το Σεπτέμβριο.

     Τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας μας για τον αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλλαν, καθώς και για την πρόοδό τους στο Σχολείο   κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

   Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους γονείς, που μας εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και ήταν συνοδοιπόροι σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

         Ο Πρόεδρος                                                    Ο Προπονητής
Αλέξανδρος Σιαδήμας                                    Φώτιος Αγγελόπουλος