Λίγες  μέρες μετά τις εκλογές για την διοίκηση της ΕΠΣΑ  ο υποψήφιος πρόεδρος Γιώργος Λαγούδης  με γραπτή του δήλωση αναφέρθηκε στην διαδικασία των εκλογών, το αποτέλεσμα και την επόμενη μέρα στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

<< Μόνο θλίψη προκαλούν τα όσα συνέβησαν το τελευταίο διάστημα στην Αιτ/νια  στην διάρκεια του προεκλογικού αγώνα για την διοίκηση της ΕΠΣ . Οι πόλεις και τα χωριά μας γέμισαν από ανθρώπους με ιδιαίτερα σωματικά χαρακτηριστικά που άσκησαν αφόρητη πίεση, απειλές , λεκτική βία έτσι ώστε τα σωματεία να   πάρουν την  << σωστή >> απόφαση και να ψηφίσουν Παπαχρήστο. Δυο ομάδες με επίσημες ανακοινώσεις τους αποφάσισαν να μην μετέχουν  στην διαδικασία. Αναρωτήθηκε κανένας το γιατί; Τόσο στην ολοκλήρωση της κατάθεσης των πληρεξούσιων , όσο και στην ανακήρυξη των συνδυασμών δεν υπήρξε καμία ενημέρωση σε μας  ότι υπήρχαν διπλά πληρεξούσια από ομάδες. Το μάθαμε στην διαδικασία της Συνέλευσης η οποία εξελίχτηκε σε παρωδία . Ο πρόεδρος δεν ανέφερε ούτε τις ομάδες με τα διπλά πληρεξούσια , ούτε φυσικά και τα διαφορετικά πρόσωπα που αναγράφονταν σε αυτά. Γνωρίσαμε  επίσης εκλέκτορες ομάδων άτομα που ποτέ δεν είδαμε στα γήπεδα ,αλλά μόνο τις τελευταίες μέρες στο νομό μας.

Το αποτέλεσμα δεν εκφράζει την βούληση των σωματείων του νομού.

Ο κ. Παπαχρήστος << κέρδισε>> όμως  το ποδόσφαιρο της Αιτ/νιας ηττήθηκε.

Δυστυχώς όμως για αυτόν  η αλήθεια είναι μια και είναι  πικρή. Η προσωπική του φιλοδοξία του  για τίτλους και αξιώματα κατέστρεψε το τοπικό μας ποδόσφαιρο. Είναι ένας άβουλος πρόεδρος που άγεται και φέρεται  από  επαγγελματικά  ποδοσφαιρικά συμφέροντα  που απλά θέλουν την παρουσία του στην ΕΠΟ  και τίποτα παραπάνω.

Η παράταξη μου και γω προσωπικά  θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για να αποκατασταθεί το κύρος του ποδοσφαίρου μας.>>