Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται το Μουντιάλ της Ρωσίας, με τον δεύτερο όμιλο σήμερα στο προσκήνιο. Πορτογαλία και Ισπανία καλούνται να πάρουν τις νίκες κόντρα σε Μαρόκο και Ιράν αντίστοιχα, ενώ η Ουρουγουάη με νίκη επί της Σαουδικής κλειδώνει την πρόκριση.

Πορτογαλία – Μαρόκο

Ξεκίνημα της δεύτερης αγωνιστικής για τον δεύτερο όμιλο με το ματς στο «Stadion Luzhniki». Η Πορτογαλία μετά το 3-3 με την Ισπανία στην πρεμιέρα θα ψάξει σήμερα τη νίκη που θα την φέρει πολύ κοντά στην πρόκριση. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα αλλά και ίσως του τουρνουά μέχρι τώρα ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ. Το Μαρόκο από την άλλη, ηττήθηκε στις καθυστερήσεις από το Ιράν με αυτογκόλ και έχει πλέον δύσκολη συνέχεια. Η ομάδα της Αφρικής διαθέτει ταλέντο και ίσως δυσκολέψει ως ένα βαθμό τους Ίβηρες. Ο άσος, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο βάσει απόδοσης, αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να επιβεβαιωθεί στο στοίχημα οπαπ. Τον κρατάμε στο 1.68.

Ουρουγουάη – Σαουδική Αραβία

Το δεύτερο ματς της ημέρας και αυτό που ολοκληρώνει την αγωνιστική για τον πρώτο όμιλο διεξάγεται στο «Rostov Arena». Η Ουρουγουάη έστω και δύσκολα επικράτησε της Αιγύπτου και μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση. Μετά τη χτεσινή νίκη της Ρωσίας, αν κερδίσει και σήμερα η «σελέστε» ξεκαθάρισαν τα πράγματα για τον πρώτο όμιλο. Η Σαουδική Αραβία ήταν απογοητευτική με τη Ρωσία, δεχόμενη 5 τέρματα συνολικά. Τα αμυντικά προβλήματα της ομάδας στοίχισαν, ενώ και επιθετικά δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο. Τι κρατάμε; Σε κάθε περίπτωση η Ουρουγουάη έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με την παρέα του Σουάρεζ να είναι ικανή να μας δώσει το 1.70 του 1 & over 2.5.

Ιράν – Ισπανία

Στο «Kazan’ Arena» γίνεται το βραδινό παιχνίδι μεταξύ του Ιράν και της Ισπανίας. Το Ιράν στάθηκε τυχερό στην πρεμιέρα, καθώς με αυτογκόλ στο τέλος του αγώνα επικράτησε του Μαρόκο. Πλέον έχει βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση, αρκεί να πάρει αποτέλεσμα από Ισπανία και Πορτογαλία. Η Ισπανία από τη μεριά της, ήρθε ισόπαλη 3-3 με την Πορτογαλία στο καλύτερο ίσως ματς του τουρνουά. «Φωτιά» στην επίθεση αλλά με προβλήματα στην άμυνα οι «φούριας ρόχας», στοχεύουν σήμερα στη νίκη καθώς σε αντίθετη περίπτωση η πρόκριση στα νοκ – άουτ δυσκολεύει αρκετά. Τι παίζουμε; Το Ιράν θα παίξει φουλ άμυνα, όμως η Ισπανία θα βρει τρόπο να κερδίσει. Πάμε με το combo 2 & under 3.5.