Στο στόχαστρο ο Παπέλ

Γνωστό το κανάλι του Παναιτωλικού με την Πορτογαλία. Την έχουν βρει την άκρη τους εκεί οι Αγρινιώτες και δεν την αφήνουν. Νέα στόχευσή τους;

Ο Αρi Παπέλ. Όπως σημειώνει η στήλη Agent Greek στην έντυπη έκδοση του Sportime, o 24χρονος Ανγκολέζος διεθνής, ανήκει στο δυναμικό της Σπόρτινγκ, πρόπερσι αγωνίστηκε στη Μορεϊρένσε (δανεικός) και πέρυσι στη δεύτερη ομάδα των «λιονταριών».

Πλέον όμως, το Αγρίνιο είναι στον (άμεσο) ορίζοντά του.

Ο Αρi Παπέλ τη χρονιά που αγωνίστηκε στη Μορεϊρένσε, αγωνίστηκε μόλις 11 λεπτά όλη τη χρονιά στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, έχοντας μόλις 1 συμμετοχή.

Πέρυσι ο Ανγκολέζος, διεθνής με την εθνική της χώρας του, είχε 29 συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Σπόρτινγκ, ξεκινώντας βασικός 22 φορές και μοιράζοντας 1 ασίστ. Αγωνίζεται σαν αριστερός χαφ.

Πριν ενάμισι χρόνο, η Αλ Αχλί έκανε πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ και 30% ποσοστό μεταπώλησης για τον παίκτη, ωστόσο οι Πορτογάλοι αρνήθηκαν, πιστεύοντας ότι ο στόχος του Παναιτωλικού έχει πολύ καλή προοπτική για το μέλλον.

Δημοσίευμα της πορτογαλικής «A Bola», αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ θέλει να πουλήσει τον παίκτη με το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ, ενώ θα συμβιβαστεί και με 400.