Ο πόλεμος ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που ξεκίνησε με της εκλογές της ΕΠΣΑ, μεταφέρθηκε και σε επίπεδο ομοσπονδίας .

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητηθούν εκατέρωθεν εξηγήσεις  από τον κ. Παπαχρήστο , στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ, για την εμπλοκή του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ ,στις εκλογές της ΕΠΣΑ .

Ο πόλεμος “κίτρινων-μαύρων” μόλις ξεκίνησε……

Αναλυτικά το δημοσίευμα από τα sfyrigmata.blogspot.com έχει ως εξής:

Κίνδυνος να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, τόσο στο σημερινό «παρασυμβούλιο», όσο και στο αυριανό ΔΣ, ο πόλεμος μεταξύ των συμβούλων που πρόσκεινται σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, αντίστοιχα, καθώς πυροδοτήθηκε λόγω των εκλογών στην ΕΠΣ Αιτ/νιας. Σύμφωνα με διαρροές από το Πάρκο Γουδί, κάποιοι σύμβουλοι, που φέρονται να έχουν καλές σχέσεις με την ΑΕΚ, δυσαρεστήθηκαν επειδή ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του ΔΣ της ΕΠΟ, Τάκης Παπαχρήστος είχε κόντρα στις πρόσφατες εκλογές της ένωσής του και πνέουν τα μένεα εναντίον συμβούλων που είναι στην άλλη όχθη του πολέμου, δηλαδή στον ΠΑΟΚ. Μάλιστα σύμφωνα με αυτές τις διαρροές η κατάσταση μυρίζει «μπαρούτι».

Αν στο «παρασυμβούλιο» συζητήσουν για τις εκλογές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας η κατάσταση κινδυνεύει να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις, εφόσον ισχύει και η πληροφορία ότι «βράζει» υψηλόβαθμο μέλος της διοίκησης της ΕΠΟ. Όμως, επειδή στο ΔΣ της ΕΠΟ, το οποίο γίνεται αύριο, συμμετέχει και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης (ως εκπρόσωπος της Λίγκας) και εκεί υπάρχει πρόβλημα. Να μην ξεχνάμε ότι στο συμβούλιο θα παραστούν και μέλη της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA.

Η ουσία είναι πως για μια ακόμη φορά φαίνεται πως η ΕΠΟ δεν μπορεί να λειτουργήσει. Αντί να ασχολείται με τους όρους της επιστολής Σαμούρα, προκειμένου να εγκριθούν, έχει στο… κάδρο άλλα θέματα.