Πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια έχει και το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ 2018, με το βραδινό Αργεντινή – Κροατία να είναι αναμφίβολα αυτό που ξεχωρίζει. Το μεσημέρι, η Δανία παίζει με την Αυστραλία, ενώ η δεύτερη αγωνιστική για τον τρίτο όμιλο ολοκληρώνεται στις 18:00 με το Γαλλία – Περού.

Δανία – Αυστραλία

Έναρξη της δεύτερης αγωνιστική και για τον τρίτο όμιλο με την αναμέτρηση στις 15:00 στο «Samara Arena». Η Δανία μπήκε με το δεξί στη διοργάνωση, καθώς αν και δεν ήταν καλύτερη επικράτησε του Περού με 1-0. Πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο τερματοφύλακας Σμάιχελ, ο οποίος σταμάτησε τις προσπάθειες των Περουβιανών. Σήμερα με νίκη εξασφαλίζει κατά μεγάλο ποσοστό την πρόκριση, όμως η Αυστραλία είναι αρκετά μαχητική. Τα «καγκουρό» ηττήθηκαν στο τέλος την πρώτη αγωνιστική από την Γαλλία και σήμερα είναι αναγκασμένα να πάρουν αποτέλεσμα. Το σετ αποδόσεων αποτυπώνει μεγαλύτερη διαφορά δυναμικότητας από αυτήν που μας έδειξαν οι δύο ομάδες στην πρεμιέρα και γι’ αυτό πάμε με την αξία στο Χ2 (1.90).

Γαλλία – Περού

Το δεύτερο ματς της ημέρας και αυτό που ολοκληρώνει την αγωνιστική για τον τρίτο όμιλο διεξάγεται στην «Ekaterinburg Arena». Η Γαλλία που έστω και δύσκολα έκανε το 2-1 επί της Αυστραλίας την πρώτη αγωνιστική παίζει με το Περού. Οι «ίνκας» ως ένα βαθμό αδικούνται από την ήττα με τη Δανία, αφού έχασαν αρκετές ευκαιρίες ώστε να φτάσουν τουλάχιστον στην ισοφάριση. Οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές δέχονται μεγάλη κριτική από τον Τύπο της χώρας, με την πίεση να είναι πιθανό να δημιουργεί και περισσότερο άγχος. Το Περού είναι αναγκασμένο να πάρει βαθμούς και αναμένουμε να παίξει αρκετά ανοιχτά. Το over 2.5 δίνεται σε αρκετά υψηλή απόδοση και το βάζουμε στο δελτίο μας.

Αργεντινή – Κροατία

Στο «Stadion Nizhny Novgorod» γίνεται η ματσάρα της ημέρας. Η Αργεντινή που απογοήτευσε πολλούς στο πρώτο ματς παίζει με την ποιοτική Κροατία. Ο Μέσι καλείται να ξεπεράσει το σοκ με το χαμένο πέναλτι και να οδηγήσει την «αλμπισελέστε» στο τρίποντο που έχει ανάγκη ώστε να μην μπλέξει με την υπόθεση πρόκριση. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σαμπάολι αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ θα παρατάξει την Αργεντινή με σύστημα 3-4-3. Η Κροατία από την άλλη, επικράτησε της Νιγηρίας με 2-0, όμως έδειξε κενά στην άμυνα. Αμφότερες έχουν ποιοτικές επιθέσεις και περιμένουμε να επιβεβαιώσουν το Goal/Goal στο 2.02.