Έναρξη της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Μουντιάλ σήμερα, με την κατάσταση να ξεκαθαρίζει για τα δύο πρώτα γκρουπ. Στις 17:00 Ουρουγουάη και Ρωσία κοντράρονται με φόντο την πρώτη θέση, ενώ αδιάφορο είναι το Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος. Το βράδυ, η Ισπανία παίζει με το Μαρόκο και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όπως και η Πορτογαλία απέναντι στο Ιράν.

Ουρουγουάη – Ρωσία

Στις 17:00 στο «Samara Arena» θα κριθεί η πρώτη θέση για τον πρώτο όμιλο. Η «σελέστε» έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στα νοκ άουτ, όμως για να πάρει την πρώτη θέση θα πρέπει σήμερα να κερδίσει τη Ρωσία. Η διοργανώτρια, βολεύεται και με ισοπαλία καθώς έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων. Αρκετά αμφίρροπο το ματς, άλλωστε το δείχνει αυτό και το σετ αποδόσεων. Η Ρωσία ήταν πειστική και στα δύο παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα, ενώ αντίθετα η Ουρουγουάη προβλημάτισε παρά τις νίκες της. Πάμε με το 2 DNB στο αξιόλογο 2.08.

Ισπανία – Μαρόκο

Περνάμε και στον δεύτερο όμιλο, όπου το βράδυ στο «Kaliningrad Stadium», η Ισπανία παίζει με το Μαρόκο. Με τέσσερις βαθμούς οι «φούριας ρόχας», βρίσκονται κοντά στην πρόκριση, καθώς απλά πρέπει να αποφύγουν την ήττα από το Μαρόκο. Αξίζει να σημειωθεί πως αν ισοβαθμίσει με την Πορτογαλία, η πρωτιά μπορεί να κριθεί ακόμα και στις κάρτες που έχουν δεχτεί οι δύο ομάδες. Το Μαρόκο από την άλλη, είναι εντελώς αδιάφορο, αν και αδικείται ως ένα βαθμό με την εικόνα που έδειξε στα δύο μέχρι τώρα παιχνίδια του. Τι κρατάμε στο στοιχημα; Η Ισπανία είναι το λογικό φαβορί και δύσκολα θα στραβοπατήσει. Ο άσος ωστόσο είναι χαμηλός. Προτιμότερο το over 2.5 που το βρίσκουμε στο 1.87.

Ιράν – Πορτογαλία

Στο «Mordovia Arena» γίνεται το τελευταίο ματς της ημέρας. Το Ιράν δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από την Ισπανία στο τελευταίο του ματς. Έπαιξε φουλ άμυνα, όμως δέχτηκε γκολ στο 54΄και στη συνέχεια δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Πλέον, δεν κρατάει την τύχη στα χέρια του, αφού πρέπει να κερδίσει την Πορτογαλία για να προκριθεί, ενώ με ισοπαλία χρειάζεται ήττα της Ισπανίας από το Μαρόκο. Πάμε και στην ομάδα του Ρονάλντο, με τον τελευταίο να εντυπωσιάζει έως τώρα. Αν και υπέφερε… από το Μαρόκο μπόρεσε να πάρει ένα σημαντικό τρίποντο. Της αρκεί μία ισοπαλία για να περάσει στα νοκ άουτ, ενώ με νίκη μπορεί να πάρει και την πρώτη θέση. Τί παίζουμε; Η ομάδα του Σάντος παίζει για δύο αποτελέσματα, ενώ ο έμπειρος Κεϊρόζ από την άλλη θα στήσει συντηρητικά το Ιράν. Το Χ στο ημίχρονο έχει αρκετές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί και το ποντάρουμε στο 2.00.