Στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» μίλησε ο Δημήτρης Στυλιαράς και αναφέρθηκε στο γκολ του Βαρέλα, στο πολυσυζητημένο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα.

 Σε εκείνη την αναμέτρηση ο Στυλιαρας εκτελούσε χρέη τέταρτου διαιτητή και τόνισε πως ο ίδιος δεν υπέδειξε τίποτα στον διαιτητή Κομίνη για τη συγκεκριμένη φάση.

Αναλυτικά: «Ζήτησα να κάνω την παρέμβαση αυτή γιατί γνωρίζω τον αγώνα που κάνετε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή την στιγμή αιωρείται στη φίλαθλη γνώμη ότι εγώ υπέδειξα στον κ.Κομίνη για τη φάση του γκολ του Βαρέλα. Έφτασε, λοιπόν, η ώρα να μάθουν όλοι τι έγινε στη φάση αυτή.

Πολλά ΜΜΕ λανθασμένα αναφέρουν ότι το γκολ ακυρώθηκε με δική μου παρέμβαση. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν ασχολήθηκα με αυτό. Δεν ήταν στα καθήκοντά μου. Υπάρχει βίντεο από τη συνδρομητική τηλεόραση με τον κ. Λυμπερόπουλου που με ρωτάει και εγώ να του απαντώ: “Τι να σου πω εγώ από τα 70 μέτρα;”. Σε άλλο βίντεο φαίνεται ο κ.Πέλκας και ο κ.Μίχελ να με ρωτάνε και να τους απαντώ με τον ίδιο τρόπο. Η αλήθεια, λοιπόν, είναι ότι δεν υπέδειξα εγώ τίποτα για τη φάση».

Όσο για τις αποφάσεις του Περέιρα σχετικά με τους πίνακες διαιτησίας απάντησε:«Θεωρώ ότι έκανε μια ηλικιακή ανανέωση των πινάκων με αποτέλεσμα και εγώ στα 43 μου χρόνια να αποχωρήσω».

Τέλος ο ρέφερι τόνισε:«Προκαλώ όποιον μπορεί να αποδείξει ότι εγώ ακύρωσα το γκολ του Βαρέλα να το κάνει. Είχα το θάρρος να αναλάβω την ευθύνη των λαθών που έκανα. Θα το έκανα και τώρα εάν είχα συμμετοχή. Ούτε στα αποδυτήρια είπα κάτι στον κ.Κομίνη για τη φάση. Αρμόδιοι για τη φάση βάσει των κανονισμών ήταν ο διαιτητής με τον β’ βοηθό».

http://www.sdna.gr