Ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική για τον έβδομο και όγδοο όμιλο του Μουντιάλ, με το Σενεγάλη – Κολομβία να ξεχωρίζει. Το βράδυ, η ματσάρα είναι το Αγγλία – Βέλγιο, με τις δύο ομάδες να παίζουν για την πρώτη θέση.

Σενεγάλη – Κολομβία

Στις 17:00 στο «Samara Arena» αγωνίζονται Σενεγάλη και Κολομβία. Θετικές εμφανίσεις έχει κάνει έως τώρα η Σενεγάλη στο Παγκόσμιο Κύπελλο και με τέσσερις βαθμούς είναι κοντά στην πρόκριση στα νοκ άουτ. Αν δεν χάσει σήμερα από την Κολομβία προκρίνεται στην επόμενη φάση, ενώ αν χάσει χρειάζεται ήττα της Ιαπωνίας από την αδιάφορη Πολωνία. Η Κολομβία από την πλευρά της εντυπωσίασε με την Πολωνία και πλέον με δική της νίκη είναι στην επόμενη φάση. Προκρίνεται επίσης και με ισοπαλία, αν χάσει η Ιαπωνία στο άλλο παιχνίδι. Τι κρατάμε τώρα στοιχηματικά; Οι δύο ομάδες είναι πολύ δυνατές επιθετικά και θα αναζητήσουν τα γκολ για να πάρουν την πρόκριση. Το αμφίσκορο είναι κοντά στον διπλασιασμό και μπαίνει στο κουπόνι μας.

Περισσότερα για το Σενεγάλη – Κολομβία εδώ

Ιαπωνία – Πολωνία

Στον ίδιο όμιλο και πάλι στις 17:00 κοντράρονται Ιαπωνία και Πολωνία στο «Volgograd Arena». Η Ιαπωνία έδειξε καλό πρόσωπο και κόντρα στην Σενεγάλη, με το 2-2 να τις δίνει σημαντικές ελπίδες πρόκρισης. Τα πράγματα είναι απλά για τους Ιάπωνες, καθώς με νίκη ή ισοπαλία απέναντι στην αδιάφορη και αποκλεισμένη Πολωνία είναι στα νοκ – άουτ. Αν χάσει, μένει εκτός αν το άλλο ματς έρθει ισόπαλο. Η Πολωνία απογοήτευσε με την παρουσία της στη διοργάνωση και δίκαια είναι δίχως πόντο. Ο κόουτς Ναβάλκα αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές σήμερα και να δώσει χρόνο σε παίκτες που δεν είχαν πολύ συμμετοχή ως τώρα. Η Ιαπωνία είναι καλύτερη ομάδα και αυτό περιμένουμε να δείξει και σήμερα. Ο άσος με DnB στο 1.80 είναι αρκετά safe και τον ποντάρουμε.

Αγγλία – Βέλγιο

Στο «Kaliningrad Stadium» γίνεται το ένα από τα δύο βραδινά ματς. Αγγλία και Βέλγιο παίζουν για την πρωτιά, αφού και οι δύο έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους στα νοκ άουτ. Πολύ δυνατές επιθετικά και οι δύο ομάδες στο τουρνουά, με την κορυφή να είναι πιθανό να κριθεί ακόμα και σε κλήρωση καθώς υπάρχει απόλυτη ισοβαθμία στα γκολ. Για τη νίκη θα παίξουν οι Άγγλοι, όπως δήλωσε και ο τεχνικός Σάουθγκεϊτ, ενώ με αλλαγές θα παραταχτεί το Βέλγιο. Σημαντική απουσία επίσης για τους «κόκκινους διαβόλους» αυτή του φορμαρισμένου επιθετικού Λουκάκου που έχει μικροπρόβλημα και θα προφυλαχτεί. Τί παίζουμε; Η Αγγλία και βάσει δηλώσεων θα πάει για τη νίκη, ενώ το Βέλγιο δίχως τον Λουκάκου θα είναι λογικά αποδυναμωμένο. Ο άσος με DnB στο 1.85 μας καλύπτει και τον αγοράζουμε.