Δυναμικά ξεκίνησε την μεταγραφική περίοδο η ΑΕ Μεσολογγίου με στόχο να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν 4 ποδοσφαιριστές, καθώς επίσης υπήρχε και μια ανανέωση.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις

Η ανακοίνωση για τον Βρέττα

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Βρέττα.

Ο 21χρονος μέσος κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Μεσολόγγι 2008, ΓΟ Μεσολογγίου, Όμηρο Νεοχωρίου, ΑΕ Μεσολογγίου και Φλόγα Παλαιομάνινας.. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον ΑΟΚ Τρίκαρδο.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Δημήτρη Βρέττα στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Η ανακοίνωση για τον Παναγιωτόπουλο

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Παντελή Παναγιωτόπουλο.

Ο 21χρονος αμυντικός κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Παναιτωλικό Κ17, Ολυμπιακό Παναιτωλίου, ΑΕΚ Αγ. Κωνσταντίνου και Απόλλων Δοκιμίου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Φλόγα Παλαιομάνινας.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Παντελή Παναγιωτόπουλο στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Η ανακοίνωση για τον Κοκώνη

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Kοκώνη.

Ο 28χρονος αμυντικός κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Ήφαιστο Αγρινίου, Ελαιόφυτο, ΑΟ Παπαδάτων, Δόξα Καινουρίου, Νέο Θέρμιο Απόλλων, Αμφίλοχο και Απόλλων Δοκιμίου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Όμηρο Νεοχωρίου.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Κοκώνη στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Η ανακοίνωση για τον Γκασούκα

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Γκασούκα.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε Απόλλων Μαγούλας, Αχελώο Νεοχωρίου, Όμηρο Νεοχωρίου, ΑΕΚ Αθηνών, ΑΕ Μεσολογγίου, ΑΟΚ Φαλήρου και ΑΟ Χάλκειας. Μέχρι τα μισά της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε στον ΑΟΚ Τρίκαρδο, ενώ στο δεύτερο μισό μετακόμισε στον Αλικυρναϊκό Αγ. Θωμά, όπου πανηγύρισε και την άνοδο.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Κωνσταντίνο Γκασούκα στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Η ανακοίνωση για τον Λίτσο

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θεόδωρο Λίτσο.

Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου, Κ20 και αντρική ομάδα του Παναιτωλικού, Παναχαϊκή, Παναιγιάλειο, Ελπιδοφόρο, Φωκικό, Πανηλειακό, ΑΕ Μεσολογγίου, Πανελευσινιακό, Ιάλυσο Ρόδου και Φλόγα Παλαιομάνινας. Την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την φανέλα των «κανονιέρηδων».

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Θεόδωρο Λίτσο υγεία και επιτυχίες.