Πρώτο σερβίς για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Δυτικής Ελλάδας (φωτο)

Ο λόγος για το MASTERS 2018 Beach volley στο Αντίρριο Ναυπάκτου υπό την αιγίδα της Ε.Ο.ΠΕ. και του δήμου Ναυπακτίας.Η αφρόκρεμα του Ελληνικού βόλλευ σάλας και όχι μόνο συγκεντρώνονται σε ένα χορταστικό αθλητικό ραντεβού,στο πλέον δημοφιλές καλοκαιρινό άθλημα της πατρίδας μας.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η διοργάνωση έρχεται στον δήμο Ναυπακτίας και με ζωντανές τηλεοπτικές μεταδόσεις μέσω της ΕΡΤ,του STAR κεντρικής Ελλάδας,συνεχείς ενημερώσεις από το ΙΟΝΙΑΝ CHANNEL αλλά και τον μεγαλύτερο τοπικό διαδικτυακό ιστότοπο του Nafpaktianews προβάλλεται η περιοχή μας,προσδίδοντας την εξωστρέφεια που πρέπει.

Οι συμμετοχές είναι ρεκόρ αγώνων φέτος,που αγγίζουν τις 73,ενώ για τον σκοπό αυτό η Ελληνική ομοσπονδία ζήτησε και την κατυασκευή τρίτυ γηπέδου προκειμένουν να καλυφθεί το πλήθος των προκριματικών οι οποίοι ξεκίνησαν το πρωί και θα διεξάγονται όλη τη μέρα σήμερα και αύριο.Για πρώτη φορά επίσης έχει τοποθετηθεί σκίαστρο στις κερκίδες,ενώ οι θεσεις που θα  φιλοξενήσουν τους θεατές θα ανέλθουν στις 700.

Αναμφίβολα πρόκειται για το μεγαλύτερο αθλητικό event του καλοκαιριού όχι μόνο για τον δήμο Ναυπακτίας αλλά και ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα με πανελλήνια απήχηση

Nafpaktianews.gr