Ένα ξεχωριστό φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε την Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2018 στις 19:30, στο Emileon Sport Center στο Αγρίνιο.

Ο αγώνας συνδιοργανώνεται από τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ και το Θεραπευτικό Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ και θα πάρουν μέρος η ποδοσφαιρική ομάδα του Παναιτωλικού (Κ20), καθώς και μικτή ομάδα μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας και της Κοινωνικής Επανένταξης του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο αθλητισμός είναι θεσμός με κοινωνικό χαρακτήρα που στοχεύει στη σωματική καλλιέργεια, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την ανάπτυξη ομαδικού πνεύματος. Η ενασχόληση με τον υγιή αθλητισμό, μακριά από ουσίες, καλλιεργεί τη χαρά της συμμετοχής χωρίς τη σκοπιμότητα της νίκης.

Ο αγώνας είναι μια δράση κοινωνικού χαρακτήρα, που εντάσσεται στο πλαίσιο του ενιαίου μετώπου κατά των ναρκωτικών και έχει στόχο την ανάδειξη του υγιούς αθλητικού πνεύματος, ως πρότυπο ζωής, μακριά από ουσίες και εξαρτήσεις.

Το ΚΕΘΕΑ και ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ καλούν τους πολίτες να παρακολουθήσουν τον φιλικό αυτό αγώνα, στηρίζοντας τη γενικότερη προσπάθεια κατά των ναρκωτικών.