Από τη Σκανδιναβία είναι οι αποψινές μας επιλογές και συγκεκριμένα τα πρωταθλήματα Δανίας, Σουηδίας. Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο foxbet.gr.

 

Χόμπρο – Κοπεγχάγη

Η αναμέτρηση κλείνει τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος Δανίας. Η Χόμπρο απογοήτευσε στην πρεμιέρα, έχασε σχετικά εύκολα με 3-1 από την Βέιλε. Βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο, καθώς μετά την περσινή εξαιρετική σεζόν άλλαξε προπονητή και λογικά θα χρειαστεί χρόνο. Για το αποψινό ματς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κίρκεβολντ, ο οποίος ήταν ο περσινός πρώτος σκόρερ της, με 22 γκολ. Η Κοπεγχάγη γκέλαρε στην πρεμιέρα με τη Χόρσενς (ήττα με 2-1 εντός έδρας), δεν υπάρχει περιθώριο για νέα απώλεια, πριν το ευρωπαϊκό ματς με τη Στιάρναν για το 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Ποντάρουμε στο «διπλό».

 

Χάμαρμπι – Ντάλκουρντ

Η Χάμαρμπι, ομάδα που μέχρι πρότινος ήταν η ευχάριστη έκπληξη στην πρώτη κατηγορία Σουηδίας και πρωτοπόρα, αγνοεί τη νίκη για τέσσερις αγωνιστικές. Στο προηγούμενο αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 στην έδρα της Έλφσμποργκ, πλέον κινδυνεύει να πέσει κάτω από τη 2η θέση, χρειάζεται επειγόντως νίκη. Υποδέχεται την ουραγό Ντάλκουρντ, η οποία έχει απογοητευτική επίδοση μακριά από το κοινό της, με μόλις έναν βαθμό έπειτα από 7 αναμετρήσεις. Ιδανική ευκαιρία ώστε να επιστρέψει στις επιτυχίες η Χάμαρμπι, επιλέγουμε το combo του άσου με το over.