Τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ «κυριαρχούν» στο αποψινό στοιχηματικό πρόγραμμα κι από αυτά πηγάζουν οι επιλογές μας. Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα live στο foxbet.gr.

Αστάνα – Μίντιλαντ
Αξιοποιεί στο έπακρο την έδρα της η ομάδα από το Καζακστάν και το συνθετικό χλοοτάπητα του «Astana Arena». Τρέχει αήττητο σερί 12 αναμετρήσεων για όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν έχει ηττηθεί ποτέ στο Τσάμπιονς Λιγκ (επίδοση 7-5-0). Είναι σε μεγαλύτερη αγωνιστική ετοιμότητα από τη Μίντιλαντ, καθώς έχει δώσει ήδη 20 αγώνες για το πρωτάθλημα Καζακστάν (πρωτοπόρος). Η Μίντιλαντ δεν ξεκίνησε θετικά, παραχώρησε 0-0 στην Ααρχους και ηττήθηκε με 2-1 από την Ααλμποργκ, δείχνει να χρειάζεται χρόνο. Θα ποντάρουμε στον άσο.

Σκεντίγια – Σέριφ
«Τρελά» τα παιχνίδια της Σκεντίγια στον προηγούμενο γύρο. Κέρδισε με 5-0 εντός έδρας την ουαλική Νιου Σεντς κι έχασε με 4-0 στον επαναληπτικό. Η πρωταθλήτρια Σκοπίων τελευταία φορά που ηττήθηκε ως γηπεδούχος ήταν πριν 11 μήνες, όταν αντιμετώπισε τη Μίλαν για το Γιουρόπα Λιγκ. Βέβαια τώρα δεν θα παίξει στη φυσική της έδρα (Τέτοβο) αλλά στην πρωτεύουσα (Σκόπια). Η Σέριφ εδώ και 18 χρόνια συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά δεν έχει καταφέρει να προκριθεί ακόμα στη φάση ομίλων. Αμφίρροπο ματς, δεν αξίζει να μπλέξουμε σε σημείο, προτιμότερη επιλογή το G/G, σε αποδόσεις διπλασιασμού.