Μεταγραφή, αποχώρηση και ημερομηνίας έναρξης της προετοιμασίας περιλάμβαναν οι σημερινές (26/ 7) επίσημες ανακοινώσεις από την ΑΕ Μεσολογγίου. Συγκεκριμένα ορίσθηκε η έναρξη της προετοιμασίας για την Δευτέρα 30 Ιουλίου. Επίσης ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Νίκου Καλοκαίρη, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Αλέξης Ζαχαρόπουλος.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση για την προετοιμασία

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει ότι ξεκινάει την Δευτέρα (30/07), στo ΔΑΚ Μεσολογγίου στις 17.30, η προετοιμασία της ομάδας μας, με την επίσημη «πρώτη», ενόψει της συμμετοχής μας, στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Ελπίδες και φιλοδοξίες για μια νέα απαιτητική χρονιά που ξεκινάει, πιστεύοντας όμως ακράδαντα, βάση της οργάνωσης και της μεθοδικής δουλειάς, να ανταποκριθούμε στους στόχους που έχουμε θέσει και να κρατήσουμε ψηλά τη σημαία της ιστορικής ΑΕΜ, για άλλη μια φορά επάξια.

Η ανακοίνωση για τον Καλοκαίρη

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νικόλαο Καλοκαίρη.

Ο 32χρονος μέσος κατά το παρελθόν αγωνίσθηκε με επιτυχία σε ΑΟ Ελαιοφύτου, Παναιτωλικό, Άρης Αιτωλικού και Νέο Θέρμιο Απόλλων. Τη περασμένη σεζόν αγωνίσθηκε στη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Νέου Αμφίλοχου.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Νικόλαο Καλοκαίρη στην «οικογένεια» της ΑΕΜ και του εύχεται υγεία και επιτυχίες.

Η ανακοίνωση για τον Ζαχαρόπουλο

Η ΑΕ Μεσολογγίου ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας της, με τον ποδοσφαιριστή Αλέξη Ζαχαρόπουλο. Τον ευχαριστούμε θερμά για τη προσφορά του στην ομάδα μας, όσο και για την άψογη συνεργασία μεταξύ μας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.