«Γεμάτο» το αποψινό πρόγραμμα, με 3 τελικούς Σούπερ Καπ (Γαλλία, Ολλανδία, Πορτογαλία), πρεμιέρα σε Τσάμπιονσιπ, Α’, Β’ Αγγλίας αλλά και όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της Σκωτίας.

 

Αϊντχόφεν – Φέγενορντ

Πρώτη κούπα της σεζόν στην Ολλανδία (Σούπερ Καπ). Σαφώς και δεν είναι έτοιμες ακόμα οι ομάδες, η Αϊντχόφεν άλλαξε προπονητή, με τον Φαν Μπόμελ να αντικαθιστά τον Κοκού, αλλά όσον αφορά στο ρόστερ, σε γενικές γραμμές έμεινε στο ίδιο επίπεδο με πέρσι, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ο αγώνας θα γίνει μπροστά στο κοινό της, όπου παραμένει αήττητη στις εγχώριες διοργανώσεις από το 2016! Πέρσι είχε επίδοση 15-2-0 στην Eredivisie. Η Φέγενορντ έσωσε μια αποτυχημένη σεζόν κατακτώντας το Κύπελλο, στο ίδιο επίπεδο και αυτή μετά το μεταγραφικό πάρε-δώσε. Θα ποντάρουμε στον άσο, καθώς η PSV έδειξε λίγο καλύτερη εικόνα στην προετοιμασία. Διάβασε την ανάλυση του Αϊντχόφεν – Φέγενορντ στο foxbet.

 

Νταντί Γιουν. – Ντανφέρμλιν

Πρεμιέρα στην Τσάμπιονσιπ Σκωτίας και υπάρχει μία αρκετά «δυνατή» επιλογή. Ο αποκλεισμός της Νταντί Γιουνάιτεντ στη φάση ομίλων του Λιγκ Καπ δημιούργησε αναταράξεις στο σύλλογο. Υπ’ ατμόν βρίσκεται ο Ούγγρος προπονητής Κσάμπα Λάζλο, αν δεν αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας θα αποτελέσει παρελθόν. Υποδέχεται την Ντανφέρμλιν , η οποία δείχνει ενθαρρυντικά στοιχεία στην προετοιμασία, οι παίκτες που ήρθαν έχουν προσαρμοστεί άμεσα και στο Λιγκ Καπ είχε 4/4 νίκες, με τέρματα 14-2! Πιστεύουμε πως υπάρχει «λαθάκι» στο σετ αποδόσεων και σκοπεύουμε να το εκμεταλλευτούμε παίζοντας διπλό, με DNB (απόδοση 2.30).