Οι δύο Δικέφαλοι, δίνουν κρίσιμα παιχνίδια για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο ΠΑΟΚ στις 20:00 υποδέχεται τη Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ η ΑΕΚ δοκιμάζεται στις 21:45 στην έδρα της Σέλτικ. Οι αποψινές μας επιλογές αφορούν το ματς της Τούμπας και το Ατλέτικο Σέρο – Μπαΐα, για το Κόπα Σουνταμερικάνα.

ΠΑΟΚ – Σπαρτάκ Μόσχας
Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα επιχειρήσει να κάνει βήμα πρόκρισης, με «όπλο» την… καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί του στην Τούμπα. Στα ματς με τη Βασιλεία έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στην ανάπτυξη του παιχνιδιού καθώς και τα τελειώματα των φάσεων. Πάντως, αμυντικά είχε κάποια κενά τα οποία αυτή τη φορά ίσως κοστίσουν, αφού η Σπαρτάκ διαθέτει εξαιρετικούς μεσοεπιθετικούς. Δεν θα ποντάρουμε σε κάποιο σημείο στο πάμε στοίχημα live, αλλά στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Ατλέτικο Σέρο – Μπαΐα
Η Ατλέτικο Σέρο αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης όπου παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 4 αγωνιστικές, στην τελευταία από τις οποίες υπέστη «βαριά» ήττα από τη Φένιξ με 5-0. Στο πλαίσιο του Κόπα Σουνταμερικάνα, ξημερώματα Πέμπτης (03:45), φιλοξενεί την Μπαΐα και καλείται να ανατρέψει την ήττα με 2-0 από τον πρώτο αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι Βραζιλιάνοι είναι ένα βήμα πριν τους «16» της διοργάνωσης, θα επιδιώξουν να πετύχουν το γκολ που θα τους εξασφαλίζει επί της ουσίας την πρόκριση. Επιθετικά θα παίξουν οι γηπεδούχοι, συνεπώς και σε αυτό το ματς ξεχωρίζουμε το G/G.