Η ΕΡΤ εξασφάλισε, ως γνωστόν, τα δικαιώματα των 7 «άστεγων» ομάδων της Super League για τη νέα αγωνιστική σεζόν που ξεκινά στις 25 Αυγούστου, αλλά και για την επόμενη.

Το επόμενο λογικό βήμα ήταν να ενισχύσει το δυναμικό της με έναν πολύπειρο σπορτκάστερ για να μεταδίδει τους αγώνες, αποδεικνύοντας με τον τρόπο αυτό ότι βλέπει πολύ σοβαρά και με άκρατο επαγγελματισμό το νέο της εγχείρημα.

Ο σπορτκάστερ αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Καραλή, η σύμβαση με του οποίου με το κανάλι της NOVA έληξε και έτσι η ΕΡΤ χωρίς να χάσει καιρό φρόντισε να έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Ο Γιάννης Καραλής είναι ένας από τους πιο έμπειρους αθλητικογράφους στις μεταδόσεις αγώνων και μετέδιδε για χρόνια τους αγώνες της Super League, τα δικαιώματα της οποίας είχε συνδρομητικό κανάλι μέχρι πέρυσι.

Η ΕΡΤ δεν χρειάστηκε καν να προβεί σε πρόσληψη, δεδομένου ότι ο Γιάννης Καραλής ήταν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και τον ενέταξε στο δυναμικό της μέσω της διαδικασίας της «Διάθεσης».

Ο Γιάννης Καραλής αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην κρατική τηλεόραση το ερχόμενο Σάββατο στο φιλικό ματς Παναθηναϊκού-Λεβαδειακού.

https://www.fosonline.gr/