Καλά πήγε το Σάββατο, αφού το μεγάλο ποντάρισμα στη νίκη της Χαρτς απέφερε κέρδος, έστω και αν η τελευταία επικράτησε μόλις με 1-0 της Ντανφέρμλιν εκτός έδρας. Πλέον στρέφουμε το βλέμμα μας στο σημερινό  πρόγραμμα.

Θα ασχοληθούμε με την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση της Κρίσταλ Πάλας με τη Λίβερπουλ, ένα παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να δυσκολευτεί η φιλοξενούμενη. Η ομάδα από το Λονδίνο έχει δείξει ότι έχει τον τρόπο για να είναι ανταγωνιστική και με τον Ρόι Χόντγκσον στον πάγκο της έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο. Ξεκίνησε με νίκη κόντρα στη Φούλαμ εκτός έδρας με 2-0 στο μίνι τοπικό ντέρμπι και ενώ προηγουμένως είχε πετύχει 5 νίκες σε φιλικά και συνολικά παραμένει αήττητη για 13 ματς από την περσινή σεζόν ως τώρα!!!

Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος στο bet-hoven.gr

Φυσικά η Λίβερπουλ είναι μεν διαφορετική ιστορία, καθώς είναι από τις πιο δυνατές ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, έχει δυνατό ρόστερ και μην ξεχνάμε ότι είναι η δευτεραθλήτρια Ευρώπης. Στην πρεμιέρα διέλυσε την Γουέστ Χαμ με ευκολία, με 4-0 και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Μετράει πέντε διαδοχικές νίκες σε φιλικές και επίσημες αναμετρήσεις, έχοντας σκοράρει συνολικά 18 τέρματα. Παρόλα αυτά, όσο και αν φαίνεται περίεργο αυτό που θα πούμε, δεν έχει δοκιμαστεί κόντρα σε σκληροτράχηλες ομάδες όπως είναι η Κρίσταλ Πάλας, κόντρα στην οποία θα κληθεί να «σπάσει» την πολυπρόσωπη άμυνα που θα έχει απέναντί της. Κάποια στιγμή λογικά θα λυγίσει η γηπεδούχος, όμως θεωρούμε ότι ένα ημίχρονο το έχει για να αντέξει. Πάμε με την ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους, σε απόδοση 2.50!

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός