Τα «καναρίνια» έφεραν στην Ελλάδα τον 25χρονο φορ Αλχασάν Καμαρά που έλυσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την Χάκεν.

Ο Αντριάν Λουσέρο δεν θα είναι η τελευταία καλοκαιρινή προσθήκη του Παναιτωλικού, καθώς στον δρόμο για το Αγρίνιο (βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα) είναι ο Αλχασάν Καμαρά «Κρέσπο», όπως είναι το πλήρες όνομά του, ο οποίος θα αποτελέσει το τελευταίο κομμάτι στο «κυανοκίτρινο» παζλ της νέας σεζόν.

Ο 25χρονος στράικερ από τη Σιέρα Λεόνε, έχει σουηδική παιδεία και ουσιαστικά «ανατράφηκε» ποδοσφαιρικά στη χώρα της Σκανδιναβίας. Το 2011 βρέθηκε εκεί για λογαριασμό της Μπόντεν, ακολούθησε η ΑΪΚ Στοκχόλμης, μετά συνέχισε για μία τριετία στην Ερεμπρο και πέρσι ήταν στην Χάκεν. Συνολικά στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας έχει 91 εμφανίσεις και 31 γκολ, ενώ στη δεύτερη μετρά 12 εμφανίσεις και 6 τέρματα. Μάλιστα με την ΑΪΚ τη σεζόν 2012/13 και φέτος με την Χάκεν αγωνίστηκε σε 5 αθροιστικά παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Με την πρώην πλέον ομάδα του έπαιξε και στα 4 φετινά της, όπου αποκλείστηκε από τη Λειψία, κάτι πολύ σημαντικό, καθώς έχει κάνει προετοιμασία και διαθέτει ρυθμό. Υπό αυτές τις συνθήκες θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα.

Με ύψος 1.80 παίζει μέσα στο κουτί, ενώ έχει χριστεί διεθνείς με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Σιέρα Λεόνε και είναι στην αποστολή για το ματς με την Αιθιοπία στις 9 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα μετά την αποχώρησή του από την Χάκεν, δέχθηκε κρούσεις από ομάδες του Κατάρ, όμως εκείνος ελέω και των πολλών Σουηδών που υπάρχουν πλέον στη χώρα μας αλλά και του Ερισκον τον οποίο γνωρίζει, τις απέρριψε για χάρη του Παναιτωλικού, καθώς θέλει να συνεχίσει στην Ευρώπη και να δείξει την αξία του.

gazzeta.gr