Καμαρά στο BBC: «Η παρουσία του Δέλλα ήταν κίνητρο για να πάω στον Παναιτωλικό»

Συνέντευξη στο BBC παραχώρησε ο νεοαποκτηθείς επιθετικός των Αγρινιωτών και μίλησε για τους λόγους που αποφάσισε να δεχτεί το κάλεσμα του Παναιτωλικού.

«Επέλεξα τον Παναιτωλικό γιατί είναι ένας σοβαρός σύλλογος κι έχει καλό προπονητή. Αποτέλεσε επίσης κίνητρο το γεγονός πως θα έχω προπονητή τον Δέλλα, ο οποίος έπαιξε μαζί με τον θρύλο της Σιέλα Λεόνε, Μοχάμεντ Καλόν στην ΑΕΚ, ενώ αγωνίστηκε και στη Ρόμα. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να κεντρίσω το ενδιαφέρον στην Ελλάδα, υπό τις οδηγίες του Δέλλα», ήταν τα πρώτα λόγια του διεθνούς στράικερ από τη Σιέρα Λεόνε.

«Είχα προσφορές για να πάω στο Κατάρ, στο Ντουμπάι και σε άλλα μέρη, αλλά πιστεύω ότι η μετακίνησή μου στον Παναιτωλικό είναι ένα βήμα μπροστά για την καριέρα μου. Προσμέτρησα διαφορετικούς παράγοντες για να πάρω την απόφαση να μετακομίσω στην Ελλάδα κι ένας από αυτούς ήταν ότι το πρωτάθλημα είναι υψηλότερης ποιότητας σε σύγκριση με το σουηδικό. Πιστεύω ότι μπορώ να αποδώσω καλύτερα εκτός Σουηδίας και Σκανδιναβίας», πρόσθεσε ο πρώην επιθετικός της σουηδικής Χάκεν.

Για τον Καμαρά μίλησε επίσης κι ο άλλοτε συμπαίκτης του Δέλλα στην ΑΕΚ και θρύλος της Σιέρα Λεόνε, με θητεία μεταξύ άλλων σε Ίντερ και Μονακό, Μοχάμεντ Καλόν. «Έπαιξα με τον Δέλα και τον Βραζιλιάνο Ριβάλντο στην ΑΕΚ και μπορώ να σας πω ότι δουλεύει σκληρά και είναι ηγέτης. Είμαι πεπεισμένος πως ο Καμαρά θα γίνει καλύτερος παίκτης υπό τις οδηγίες του Δέλλα, ο οποίος προσπαθεί να βγάλει το καλύτερο από τους επιθετικούς του. Είναι μία καλή κίνηση για τον Καμαρά γιατί το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό από το σουηδικό», είπε.

https://www.sdna.gr