Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Αιτωλοακαρνανικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης Γιώργος Λαγούδης απορεί για τον λόγο που ήθελε ο κ. Παπαχρήστος να αγωνισθεί ο Ναυπακτιακός στον όμιλο με της ομάδες από τα Δωδεκάνησα!!!, Ταυτόχρονα αναφέρεται και για τον καταρτισμό των ομάδων της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ

Αναλυτικά η δήλωση από τον Γιώργο Λαγούδη έχει ως εξής::

Το είδαμε κι αυτό… Με δυσάρεστη έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαχρήστος καταψήφισε την πρόταση που πέρασε για τον καταρτισμό των Ομίλων της Γ΄ Εθνικής. Η επικινδυνότητα του κ. Παπαχρήστου έχει ξεφύγει πλέον από τα όρια του Νομού μας και μόνο για το καλό της Αιτωλοακαρνανίας δε λειτουργεί.
Αλήθεια ο Ναυπακτιακός Αστέρας δεν είναι ομάδα του Νομού Αιτωλοακαρνανίας που εκπροσωπεί ο κ. Παπαχρήστος και δεν τον ήθελε στον Όμιλο που πέρσι αγωνίζονταν ο Νέος Αμφίλοχος; Ήθελε να τον στείλει στον Όμιλο που συμμετέχουν οι ομάδες της Αχαΐας και να ταξιδεύει στα Δωδεκάνησα; Ή μήπως ήθελε οι ομάδες της Αχαΐας να έρθουν στον 3ο Όμιλο και να πάει ο Ναυπακτιακός στον 7ο, για να “τιμωρηθεί” για τη στάση που κράτησε στις εκλογές της ΕΠΣΝΑ; Αναρωτιέμαι ποια συμφέροντα εκπροσωπεί ο κ. Παπαχρήστος.
Η ασυδοσία και η επίδειξη δύναμης που παρουσιάζει γίνεται μέρα με τη μέρα πιο επικίνδυνη. Στο Νομό μας άλλαξε το χάρτη σα σουλτάνος και δεν έδωσε καμία εξήγηση στις ομάδες που δικαίως αντέδρασαν στον καταρτισμό – “μόρφωμα” των Ομίλων της Β΄ Κατηγορίας. Τώρα ήθελε να πράξει κάτι ανάλογο τιμωρώντας και το Ναυπακτιακό Αστέρα. Γνωρίζουμε πλέον πολύ καλά ότι δε λειτουργεί σαν Πρόεδρος της Ένωσής μας και αποδεικνύει ότι δεν ενδιαφέρεται για τις ομάδες του Νομού μας. Έχει πετάξει τη μάσκα του Προέδρου που κόπτεται για το καλό του ποδοσφαίρου και το έχει κάνει απροκάλυπτα.

Δυστυχώς όμως είναι από τις περιπτώσεις που το πραγματικό πρόσωπο είναι πολύ χειρότερο και επικίνδυνο από ότι η μάσκα που φορούσε το προηγούμενο διάστημα.