Μεγάλο το ενδιαφέρον στα σημερινά παιχνίδια της Κυριακής, με επιλογές να προκύπτουν από το Nations League και τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Γαλλία – Ολλανδία

Η πρώτη επιλογή μας για σήμερα έρχεται από το Nations League και το ματς στο Παρίσι ανάμεσα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γαλλία και την Ολλανδία. Από τη «λευκή» ισοπαλία στο Μόναχο κόντρα στη Γερμανία προέρχεται η Γαλλία, η οποία σήμερα θέλει το τρίποντο. Η Ολλανδία επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Περού με 2-1, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της. Απόψε περιμένουμε οι γηπεδούχοι να έχουν τον έλεγχο του αγώνα και να βγάλουν αρκετές φάσεις απέναντι στους μη αμυντικογεγείς Ολλανδούς. Όσον αφορά το στοίχημα, το combo 1 & over δείχνει εφικτό στο ικανοποιητικό 2.20.

Διαβάστε τα πάντα για το στοίχημα στο Foxbet.gr

Λα Κορούνια – Σπόρτινγκ ντε Χιχόν

Το δεύτερο σημείο της ημέρας έρχεται από την Segunda Division. Η Ντέπορ υποδέχεται στο «Riazor» τη Σπόρτινγκ Χιχόν σε ένα σπουδαίο ματς. Από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Τενερίφε (2-2) έρχεται η Ντέπορ, η οποία δίνει το πρώτο ματς απέναντι στο κοινό της φέτος. Η ομάδα της Γαλικίας έχει προβλήματα απουσιών στην επίθεση, κάτι που δυσκολεύει το έργο της κόντρα στην ποιοτική Χιχόν. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο σερί νίκες, με τελευταία αυτήν απέναντι στην Εξτρεμαδούρα. Τι κρατάμε; Οι φιλοξενούμενοι αδικούνται από το σετ αποδόσεων και το Χ2 που ενισχύεται και από την παράδοση, μπαίνει στο κουπόνι μας.