Μεγάλο το ενδιαφέρον στα σημερινά παιχνίδια της Κυριακής μετά τη διακοπή λόγω των Εθνικών και με επιλογές για τα προγνωστικα στοιχηματος να προκύπτουν από Ιταλία και Γαλλία.

Μαρσέιγ – Γκινγάμπ

Η πρώτη επιλογή μας για σήμερα έρχεται από τη Γαλλία και το ματς στη Μασσαλία. Η διακοπή κύλησε υπέρ της Μαρσέιγ, αφού ο τεχνικός Γκαρσιά τη χρειαζόταν ώστε να δουλέψει περαιτέρω με το ρόστερ του. Μεσοβδόμαδα έχει το ματς με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το Γιουρόπα Λιγκ και απόψε η Μαρσέιγ θα επιδιώξει να «καθαρίσει» από νωρίς την αναμέτρηση. Η Γκινγκάμπ από την άλλη βρίσκεται ουραγός στη βαθμολογία με ισάριθμες ήττες στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, η οποία αγνοεί την νίκη στα τελευταία 9 εκτός. Στοιχηματικά ο άσος δείχνει «ισχυρός», με την απόδοση (1.80) στο να επιβεβαιωθεί αυτός από το ημίχρονο να μας ικανοποιεί.

Κάλιαρι – Μίλαν

Το δεύτερο σημείο της ημέρας έρχεται από την Ιταλία. Στο βραδινό ματς της Serie A η Κάλιαρι υποδέχεται στη Σαρδηνία τη Μίλαν. Από σπουδαίο διπλό στην έδρα της Αταλάντα έρχεται η Κάλιαρι, η οποία θέλει να συνεχίσει νικηφόρα και μετά τη διακοπή. Σπουδαία νίκη κόντρα στη Ρόμα με 2-0 είχε πετύχει η Μίλαν στο πιο πρόσφατο επίσημό της και σήμερα θέλει να πετύχει τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Σημειώνεται πως την Πέμπτη αγωνίζεται με την Ντουντελάνζ εκτός έδρας για το Γιουρόπα Λιγκ, με το σύνολο του Γκατούζο ωστόσο να θέλει πρώτα τη νίκη σήμερα. Τι κρατάμε; Η Κάλιαρι εντός έδρας είναι αξιόμαχη, με τη Μίλαν να αναμένεται να παίξει προσεκτικά ώστε να πάρει βαθμούς. Το under 2.5 στο 1.80 κρίνεται «τίμιο».