Για την πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, η Μεδεών Κατούνας σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο του Παναιτωλίου νίκησε την Δόξα Καινουρίου με 3-1 και πέρασε στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το ξεκίνημα της αναμέτρησης με γκολ από τον Κράνη. Στην συνέχεια η Δόξα Καινουρίου πήρε τον έλεγχο του αγώνα, ισοφάρισε στο 30΄με τον Φραγκούλη, δημιούργησε ευκαιρίες για να πάρει την νίκη, ώστόσο ήταν άτυχη στην τελική προσπάθεια, έχοντας 3 δοκάρια, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι!!!

Η Μεδεών  Κατούνας με δυο γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα από τον μεγάλο πρωταγωνιστή της αναμέτρησης Σάκη Κράνη, πήρε την νίκη -πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσαμπάς με βοηθούς τους Κορδολαίμη και Μπάκα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δόξα Καινουρίου (Κώστας Γιωτόπουλος)

Ρόκκος, Μπλέτσας (62′ Λιάρος), Παντής, Σαλμάς, Τζωρτζόπουλος Σ., Αλτζερίνης (70′ Ρεπανίδας), Νταλαπέρας (46′ Δάρλας), Νικολογιάννης,Φραγκούλης (86′ Αυγέρης), Αγγέλης, Κακούρης

Μεδεών Κατούνας (Νίκος Μαβίδης)

 Τηλεμάχου Γεροχρήστος, Ξανθόπουλος Π., Ξανθόπουλος Δ. (63′ Νούλας), Μπουμπούλης, Προδρομίτης (90′ Ψωμάκης), Γκουτσέλης, Κουσκούνης, Τζαβίδης (52′ Τσιτσομήτσος), Κοτρότσσος Ν., Κράνης