Ημέρα… Europa League η Πέμπτη και το πρόγραμμα μονοπωλούν τα παιχνίδια για τη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης. Υπάρχουν πολύ μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον εξαιτίας της παρουσίας Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, ωστόσο «δυνατά» σημεία προκύπτουν και στις υπόλοιπες διοργανώσεις.

 

Μαρσέιγ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης

 

Η περσινή εξαιρετική παρουσία της Μαρσέιγ στο Europa League, έχει ανοίξει την… όρεξη για κάτι ακόμα μεγαλύτερο φέτος. Οι Γάλλοι έρχονται από το 4-0 κόντρα στη Γκινγκάμπ, παιχνίδι που το τελικό αποτέλεσμα δεν ήρθε τόσο εύκολα όσο φανερώνει το τελικό αποτέλεσμα. Μάλιστα, ο Κώστας Μήτρογλου ήταν αυτός που ολοκλήρωσε τον χορό των τερμάτων. Μετά από πέντε χρόνια, στη διοργάνωση επιστρέφει φέτος η Άιντραχτ. Οι Γερμανοί πάντως δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά φέτος και υπάρχει μεγάλη απογοήτευση στις τάξεις τους. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι τους, ηττήθηκε με σκορ 3-1 από τη Ντόρτμουντ. Η πρεμιέρα των Μασσαλών θα γίνει σε ένα άδειο -λόγω τιμωρίας- «Βελοντρόμ», ωστόσο και πάλι η Ολεμπίκ έχει τον πρώτο λόγο. Θα το ανοίξουν το ματς οι γηπεδούχοι και το over 2.5 έχει πολλές πιθανότητες.

 

Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Φενερμπαχτσέ

 

Έχει ξεκινήσει με κεκτημένη ταχύτητα η Ντιναμό και μετράει 13 παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Η μοναδική της ήττα, στις 28 Αυγούστου της στοίχησε βέβαια, αφού την άφησε εκτός των ομίλων του Champions League. Σε κάθε περίπτωση, συνεχίζει στο Europa και ενώ προέρχεται από το 1-0 επί της Γκόριτσα. Αποτέλεσμα που βάσει εικόνας την αδικεί. Από τα προκριματικά του Champions League ξεκίνησε φέτος και η Φενερμπαχτσέ, ωστόσο αποκλείστηκε από τη Μπενφίκα. Στο πρωτάθλημα ξεκίνησε τραγικά με τρεις ήττες. Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, επικράτησε με σκορ 1-0 της Κόνιασπορ. Δεν πείθουν οι Τούρκοι είναι η αλήθεια. Σε αντίθεση με τους Κροάτες που πάνε στο ματς έχοντας το μομέντουμ και την έδρα. Άσος λοιπόν.

 

Δείτε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος στο foxbet.gr