Μετά την νίκη της πρεμιέρας στο Αγγελόκαστρο για τον Ατρόμητο, ήρθε και η μοναξιά της κορυφής μόλις την δεύτερη αγωνιστική. Η ομάδα του Γιάννη Πανουργιά που κατά διαστήματα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο επικράτησε με 3-1 επί της Μεδεών Κατούνας, εκμεταλεύτηκε την ισοπαλία στο Θέρμο και από νωρίς (μόλις στην δεύτερη αγωνιστική), έμεινε μόνοι στην κορυφή.

Στο αγωνιστικό χώρο ο Ανδρέας Καλαβριζιώτης στο 36΄ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Στην συνέχεια η Μεδεών ιοσφάρισε στο 44΄με τον Κουσκούνη.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και πέτυχαν άλλα δυο γκολ στο 60΄με τον Ευθυμιόπουλο και στο 63΄ με τον Ζαχαρόπουλο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ασημάκης με βοηθούς την Μιζάλου και τον Μπάκα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ατρόμητος Αντιρρίου (Γιάννης Πανουργιάς)

Χασαπογιάννης, Βλάχος(84΄Κάκκος), Ταμπάκης, Σπανογιάννης, Κάκκος, Ζαχαρόπουλος Γ.(70΄ Θανασιός), Ευθυμιόπουλος(77΄Παναγιωτόπουλος Μ.), Κουραχάνης, Καλαβριζιώτης Α,  Ζαχαρόπουλος Α.(60΄Καλαβρουζιώτης Θ.), Κάπο

Μεδεών Κατούνας (Νίκος Μαβίδης)

Τηλεμάχου, Γεροχρήστος, Νούλας, Ξανθόπουλος Δ., Μπουμπουλής, Προδρομίτης(50΄Τσιτσομήτσος), Γκουτσέλης(83΄Ψωφάκης), Κουσκούνης, Ξανθόπουλος Π(78΄Τζαβίδης)., Κοτρότσος, Κράνης