Το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο IMPERIAL δόθηκε η συνέντευξη τύπου για τη δημιουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Α.Ο. Αγρινίου.
Ο Πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Συλλόγου Περικλής Γερμανός, ο νέος Πρόεδρος του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Καζαντζής και ο Πρόεδρος του ΠΑΟ Αγρινίου, που θα συγχωνευτεί από τον Α.Ο.Α., Γιώργος Νάκος μίλησαν στους εκπροσώπους του τύπου για το νέο εγχείρημα.
Ο Περικλής Γερμανός αναφέρθηκε στην ιστορική πορεία του Α.Ο. Αγρινίου στο ποδόσφαιρο του Νομού μας τονίζοντας ότι ήταν από την αρχή θετικός στην υλοποίηση της ιδέας για να φτιαχτεί ξανά το ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο Γιώργος Νάκος μίλησε για τη συμμετοχή του στο νέο εγχείρημα και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. Ο επί χρόνια Πρόεδρος του ΠΑΟ Αγρινίου ευχαρίστησε συνεργάτες, προπονητές, τεχνικά τιμ και ποδοσφαιριστές για όλα όσα πρόσφεραν στο σωματείο και τόνισε πως δεν αποχωρεί από το ποδόσφαιρο, αλλά παραμένει από άλλο πόστο.
Ο Γιώργος Καζαντζής που θα είναι ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα έχει τη θέση του Προέδρου αναφέρθηκε στους στόχους που έχει η ομάδα, μίλησε για την επιθυμία του να ασχοληθεί με τα διοικητικά στο ποδόσφαιρο και ξεκαθάρισε πως η ομάδα θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμη τη νέα χρονιά.
Και οι τρεις παράγοντες ανέφεραν πως η ομάδα θα αγωνιστεί στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου και εμφανίστηκαν σίγουροι πως η νέα προσπάθεια θα έχει ευρεία αποδοχή από το φίλαθλο κόσμο.
Το νέο διοικητικό σχήμα της ομάδας θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, όμως ήδη υπάρχουν τα πρώτα ονόματα. Τη θέση του Προέδρου στο διοικητικό σχήμα θα έχει ο Γιώργος Καζαντζής και του Αντιπροέδρου της ομάδας ο Γιώργος Νάκος. Θέση στο συμβούλιο με ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό της ομάδας θα έχουν ο Τάσος Σκόνδρας και ο Μπετίνο Αλαχούζος που ουσιαστικά θα αποτελούν τους “συνδετικούς κρίκους” της διοίκησης με τον προπονητή και τους παίκτες.
Στη θέση του προπονητή θα βρίσκεται ο Βασίλης Βασιλόπουλος, του οποίου το έργο τα τελευταία χρόνια έχει αναγνωριστεί και δεν υπήρξε αμφισβήτηση για να βρεθεί και στη νέα προσπάθεια της ομάδας.
Όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και ήδη υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που εξετάζονται και πιθανότατα θα υπάρχουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.