Με το Γιουρόπα Λιγκ και το… «φαινόμενο» Γκενκ θα καταπιαστούμε σήμερα!

 

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

 

Δεν ξέρω πότε θα σταματήσει να σκοράρει η Γκενκ, όμως μέχρι τότε, η ομάδα του Κλεμάν θα είναι στις επιλογές μου. Τα γράφουμε και στο foxbet.gr κάθε βδομάδα στην Jupiler League, τα «Στρουφάκια» σκοράρουν ακατάπαυστα. Δεν έχουν ηττηθεί φέτος και ακολουθούν την Κλαμπ Μπριζ στην κούρσα της πρώτης θέσης. Εύκολο 4-0 επί της Ζούλτε Βάρεγκεμ το Σάββατο με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και χαμένο πέναλτι του Τροσάρ στο φινάλε. Φιλοξενείται στην έδρα της Σάρπσμποργκ, η οποία δείχνει φέτος ότι δε μπορεί να ανταπεξέλθει σε Νορβηγία και Ευρώπη ταυτόχρονα. Άλλωστε η συμμετοχή στο Γιουρόπα Λιγκ, είναι πρωτόγνωρο για το σύνολο του Μπάκε και την πόλη. Από επτά σερί ήττες οι Νορβηγοί, χωρίς αρνητικό αποτέλεσμα φέτος η Γκενκ. Διπλό & over 1.5 γκολ.

 

Με συνταγή… πρώτης αγωνιστικής η δεύτερη επιλογή, καθώς η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται τη Λάτσιο. Το σύνολο του Χίτερ πέρασε νικηφόρα από τη Μασσαλία στην πρεμιέρα των ομίλων, επιβεβαιώνοντας το ποντάρισμα στο over 2.5 γκολ (1-2). Από τότε έκανε από μία νίκη, ισοπαλία και ήττα στο πρωτάθλημα, όλα με γκολ εκατέρωθεν, φτάνοντας τα έξι σερί. Άνετο 4-1 επί του Ανόβερο στην πρόσφατη αγωνιστική της Bundesliga. Η Λάτσιο από την άλλη, έρχεται από την ήττα στο ντέρμπι της πόλης κόντρα στη Ρόμα (3-1), η οποία έβαλε στοπ στο σερί των πέντε νικών για την ομάδα του Ιντσάγκι. Τέσσερα συνεχόμενα over 2.5 γκολ οι «Λατσιάλι». Με βάση το αμφίσκορο, ποντάρουμε στο over 2.5.

 

Τρίτη «μάχη» στην Αγία Πετρούπολη, όπου η Ζενίτ αντιμετωπίζει τη Σλάβια Πράγας. Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα που απέκτησαν στην Κοπεγχάγη και εν τέλει έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Επομένως, πρέπει να «ρεφάρουν» με τους πρώτους τρεις βαθμούς στην έδρα τους. Στο πρωτάθλημα, μπορεί να έχασαν από την Ανζί (2-1), όμως δε μειώνει την καλή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα, ούσα στην κορυφή. Ανάλογη εικόνα στα εγχώρια και για τη Σλάβια, η οποία προέρχεται από ήττα, όμως είναι στην πρώτη θέση. Μετρά ήδη τρεις βαθμούς στον όμιλο έπειτα από το 1-0 της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Μπορντό. Θα λυγίσει στην πίεση των «Λιονταριών». Ο άσος θα μπει στα προγνωστικά μας.