Ικανοποιημένος από τη σημερινή εικόνα του Παναιτωλικού έμεινε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος όμως στάθηκε και στο άγχος που υπήρξε στα τελευταία λεπτά.
«Ήταν μια σημαντική νίκη που ήρθε με καλή μπάλα. Προσπαθήσαμε με πολλούς τρόπους να διασπάσουμε την αντίπαλη άμυνα. Το πρώτο γκολ που ήρθε με τύχη μας έδωσε αυτοπεποίθηση και μπορούσαμε να τελειώσουμε πολύ νωρίτερα το ματς με το πέναλτι του Μοράρ. Από το πουθενά δεχθήκαμε ένα γκολ και παρά λίγο στο τέλος να δεχθούμε την ισοφάριση. Παρ’ όλα αυτά, θα κρατήσω τα θετικά. Απ΄το πρώτο λεπτό τα παιδιά έδειξαν ότι θέλουν πολύ το παιχνίδι και τους δίνω συγχαρητήρια. Το ψυχολογικό κομμάτι όταν δεν μπαίνει η μπάλα μέσα παίζει το ρόλο του. Ο δρόμος είναι πολύ μακρύς και στη διακοπή μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε κάποια πράγματα που θέλουμε βελτίωση», είπε αρχικά.
Και μετά ρωτήθηκε για το αν η συγκομιδή της ομάδας θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη.  «Θα μπορούσαν οι οκτώ βαθμοί να είναι και παραπάνω, θα μπορούσαν να είναι και λιγότεροι. Ας μη μπούμε όμως σε αυτή τη διαδικασία. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η βελτίωση παιχνίδι με παιχνίδι και να γίνουμε πιο έξυπνοι».
Για τους πιτσρικάδες των  «κυανοκίτρινων» ανέφερε ότι «η χρησιμοποίηση νέων παιδιών ίσως να κοστίζει αλλά ο Παναιτωλικός είναι ομάδα που επενδύει στα νέα παιδιά και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».
Ο αν αισθάνεται «ασφαλής» είπε πως  «είμαστε μια ισορροπημένη ομάδα με σοβαρή διοίκηση και είμαι πολύ τυχερός που δουλεύω σε αυτές τις συνθήκες. Δεν έχω αντιληφθεί από μεριάς μου ότι έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς εμένα». Κλείνοντας του ζητήθηκε ένα σχόλιο για το ότι οι «κυανοκίτρινοι» έκαναν στο φινάλε ντέρμπι το ματς.  «Δεχθήκαμε το γκολ από καθαρή απειρία και μόνοι μας βάλαμε μόνοι μας πίεση στον εαυτό μας. Κάτι ανάλογο έγινε και με τη Λαμία. Ποδόσφαιρο όμως χωρίς λάθη δε γίνεται και από αυτά πρέπει να μαθαίνουμε».