Αήττητο παρέμεινε το Σούλι Παραμυθιάς, μετά και τη 2η αγωνιστική, αφού αναδείχθηκε ισόπαλο (1-1) με τον Ναυπακτιακό. Οι φιλοξενούμενοι παρότι είχαν την εδαφική κυριαρχία στο ματς, συνάντησαν απέναντί τους μια πολύ οργανωμένη και συμπαγή Παραμυθιά.

 Οι πράσινοι, αν και προπονητής τους, Λευτέρης Βέρμπης, είχε να αντιμετωπίσει και σημαντικές απουσίες παικτών, αμύνθηκαν εξαιρετικά σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, με διάθεση να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, ειδικά στο β΄ μέρος. Ο Ναυπακτιακός απέκτησε προβάδισμα στο σκορ στο 34′. Ο Κωστής, μετά την πάσα του Σαμπανέι αλλά και την παρεμβολή του Κύργιου, βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ και δεν αστόχησε στο πλασέ του, για το 0-1.

Το Σούλι έφτασε στην ισοφάριση στο 41΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παρχαρίδη, το οποίο σημειώθηκε στην ανατροπή του Τσουμάνη από τον Κοκώνη. Οι του Ναυπακτιακού έψαξαν ένα δεύτερο γκολ στην επανάληψη, χωρίς όμως να καταφέρουν να δημιουργήσουν σοβαρές απειλές προς την εστία του Βλάχου.

Μια κεφαλιά του Γραμματικόπουλου στο 50΄ (απομάκρυνε σε κόρνερ ο Βλάχος) και μια άστοχη γυριστή κεφαλιά του Κοκώνη, ήταν οι πιο σημαντικές φάσεις που δημιούργησε ο Αστέρας για να πετύχει το 2-1.

Σούλι Παραμυθιάς: Βλάχος, Μουσκάι (10′ λ.τρ. Κωστάκης), Μπέλλος, Διαμάντης, Μαλλάτος, Κύργιος, Μπουκουβάλας, Γεωργάκης, Νούγιας (90΄ Κώτσιας), Τσουμάνης, Παρχαρίδης

Ναυπακτιακός: Μανιάτης, Καζανάς (58 ΄ Καραγιάννης), Χριστόπουλος, Κοκώνης, Θεοχάρης, Κυριαζόπουλος, Λαγός, Π.Γιαννόπουλος (81′ Π.Β. Γιαννόπουλος), Γραμματικόπουλος (75΄ Γκασούκας), Σαμπανέι (60΄ Φαμπίνιο), Κωστής.

ΠΗΓΗ: theball