Με μεγάλο πρωταγωνιστική τον Χρήστο Φράγκο ο Όμηρος Νεοχωρίου πήρε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στην δυνατή έδρα του Θέρμου, με 2-0  και μετά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, κερδίζοντας δίκαια μια πολύ δυνατή ομάδα τον Απόλλωνα Θέρμου.

Ο Χ. Φράγκος στο 15΄με σέντρα σουτ αιφνιδίασε τον Μπαλάφα ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα χαρίζοντας στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης

Πριν την έναρξη του αγώνα υπήρχε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του πρώην παίκτη του Ομήρου Νεοχωρίου  Άκη Κάκκου που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο βράδυ…

Διαιτητής ήταν ο Καραβασίλης με βοηθό τον Κολοσιώνη και τον Κουτρομάνο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Θέρμου (Βασίλης Παστρωμάς)

Μπαλάφας, Καλλιακμάνης, Χόντος, Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος (46΄ Κώης), Αλπέντζος, Κοκώνης Σ. (87΄ Καρβελάς Δ.), Δερβίσης, Μπίστας (46΄ Κοκώνης Ε.), Μπιτσικώκος (62΄ Κούκος), Καρβελάς Α.

 

Όμηρος Νεοχωρίου (Χρήστος Καραπίτσος)

Δουλιώτης, Καβαλιέρης, Κολοβάκης (80΄ Θεοδωρίδης), Τσώνης, Μπαλαμπάνης (84΄ Ματσίγκας), Μανθόπουλος, Βασιλάρης, Τσίμπιτσης (87΄ Καντάνης), Σεραφίγγος (60΄ Νούλας), Γκάτσης, Φράγκος Χ.