Δυνατό ματς με λίγες φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Ποταμούλας μεταξύ των «δυο Κεραυνών», Ποταμούλας και Γαβαλούς.

Το τελικό αποτέλεσμα (1-1)  κρίνεται δίκαιο με βάση την συνολική εικόνα των δυο ομάδων.

Οι γηπεδούχοι μπορούσαν να πάρουν το προβάδισμα από το πρώτο ημίχρονο (44΄),σε φάση διαρκείας στα καρέ της Γαβαλούς αλλά οι Κοσυφαρίνης και Σωτηρίου δεν κατόρθωσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη όμως ο Κεραυνός Πποταμούλας άνοιξε το σκορ και συγκεκριμένα στο 55΄ο Σαμψώνας εκτέλεσε κόρνερ και στο πρώτο δοκάρι ο Κοσυφαρίνης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν είχαν μια καλή στιγμή για γκολ με τον Τσοπανά και τα κατάφεραν στο 80΄με κεφαλιά του Καλτσή

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκιάφης με βοηθό τον Τάκο και τον Μπάκα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κεραυνός Ποταμούλας (Παρασκευάς Σαμψώνας)

Κόκκαλης, Αυγέρης, Ανδρώνης, Ντίνος, Κόκκαλης Θ. (60′ Παπαθανάσης Κ.), Κόκκαλης Γ., Σαμψώνας, Σοφρώνης (88′ Σωτηρίου Γ.), Γκρίζης (76′ Αναγνωστόπουλος), Σωτηρίου, Κοσυφαρίνης

Κεραυνός Γαβαλούς ( Τάσος Σπαής)

Καρατζένης, Κωνσταντάκης, Νταλαπέρας, Μακραδήμας (46′ Χονδρογιάννης), Καλτσής, Μπούκαρης Χ., Πελεκάνος, Θώδης, Μυλωνάς (73′ Τσοπανάς), Ζαπαντιώτης, Τασούλης (90′ Κερασίδης)