Πετυχαίνοντας και τα 3 γκολ στο πρώτο ημίχρονο ο Κεραυνός Γαβαλούς νίκησε με 3-0 τον Αστέρα Αγρινίου για την 4η αγωνιστική τους πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Οι νικητές ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πήραν δίκαια τους 3 βαθμούς της νίκης. Το σκορ για τον Κεραυνό άνοιξε στο 17΄ο Μακραδήμας με κοντινή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Δυο λεπτά αργότερα ο Καλτσής με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ πετυχαίνει το δεύτερο γκολ για την ομάδα του.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Τσοπανάς με μακρινό σουτ αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα.

Από την άλλη μεριά ο Αστέρας Αγρινίου στο πρώτο ημίχρονο ήταν μακριά από τον καλό εαυτό του. Στην επανάληψη προσπάθησε να αντιδράσει, δίχως να καταφέρει να σημειώσει κάποιο γκολ.

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσοπλάκος με βοηθό τον Σούζα και τον Καλυβόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Κεραυνός Γαβαλούς (Τάσος Σπαής)

Καραντζένης, Μπούκαρης, Νταλαπέρας, Μακραδήμας, Κάλτσης, Τσοπανάς, Πελεκάνος (87′ Γούμανος), Θώδης, Μυλωνάς, Ζαπαντιώτης (75′ Κερασίδης), Τασούλης (90′ Λυμπέρης)
Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης  Μουρτζιάπης)

Ταμανίδης (46′ Πεσλής), Ζωγράφος, Βασιλάρης, Τζελντζές, Τσιάκαλος, Σπυρόπουλος, Σταματελόπουλο, Γιαννακόπουλος (46′ Νταλαπέρας), Πατσέας, Ζαφείρης (46′ Αρκουμάνης), Γκρίζης (46′ Τσιτσιβός)