«Μάθημα» για το μέλλον χαρακτήρισε ο Κυριακίδης τη σημερινή ήττα του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη.  «Αιφνιδιαστήκαμε . Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι δεν γύρισε όπως θα θέλαμε. Δεν μας βγήκε ότι δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Οταν έρχεται ένα τέτοιο αποτέλεσμα μπορείς να επικαλεστείς τις απουσίες. Αλλά είναι δικαιολογία. Εγώ δεν στέκομαι εκεί. Τα πρώτα δύο γκολ ήταν δώρα. Ξεκινάμε τώρα μία σειρά αγώνων με δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Ματς όπως το σημερινό θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι, Από ήττες όπως αυτές πρέπει να γίνεσαι καλύτερος», είπε αρχικά ο αρχηγός των «κυανοκίτρινων» στη NOVA.
Και μετά ευχήθηκε τα καλύτερα στον Παναγιώτη Κόρμπο. «Μακάρι να γίνει γρήγορα καλά. Του εύχομαι περαστικά, ήμασταν συμπαίκτες στον Λεβαδειακό και γνωριζόμαστε καλά. Είναι σημαντικό να έχουμε την υγεία μας».

 

Στην κακή εκκίνηση του Παναιτωλικού στη Νέα Σμύρνη στάθηκε ο Λιάβας, μετά το σημερινό ματς. «Κάναμε πολύ κακή αρχή. Η εικόνα μας ήταν κακή. Δεν το περιμέναμε ούτε εμείς. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Κάθε απουσία μετράει, αλλά έχουμε παίκτες με ποιότητα. Σήμερα δεν μας βγήκε… Δεν περιμέναμε αυτή την ήττα. Κοιτάμε τα επόμενα ματς και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά», είπε αρχικά ο νεαρός αμυντικός στη NOVA. Και συνέχισε.  «Θέλω να καθιερωθώ και να είμαι χρήσιμος στην ομάδα μου. Είναι τιμή μου να δουλεύω με τον κύριο Δέλλα. Με μία τέτοια προσωπικότητα, με έναν παιδικό μου ήρωα».