Τα είχε όλα το ματς Μεδεών Κατούνας και Απόλλων Δοκιμίου, Γκολ, πέναλτι , αποβολές ποδοσφαιριστών, και 10λεπτη διακοπή αγώνα!!

Τελικό αποτέλεσμα 2-2 με της δυο ομάδες να διαμαρτύρονται…..

Ας δούμε λοιπόν  τι έγινε στο γήπεδο της Κατούνας, το Σάββατο απόγευμα για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ

Ο Απόλλων Δοκιμίου προηγήθηκε στο σκορ. Στο 22΄μετά από σύγχυση της άμυνας των γηπεδούχων εκμεταλλεύτηκε ο Μυλωνάς και με σουτ ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Η Μεδεών ισοφάρισε στο 41΄. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Κοτρότσο και απομάκρυνση των αμυντικών του Απόλλωνα η μπάλα έφτασε στον Κουσκούνη, ο οποίος έξω από την περιοχή με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαλάσκα.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας ξεκίνησε και πάλι με στόχο το γκολ της νίκης. Στο 63΄ο Σπυριλιώτης μετά από σέντρα του Αθανασίου από κοντινή απόσταση…δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά πέντε λεπτά αργότερα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μπαλάφας δίνει και πάλι το προβάδισμα στον Απόλλωνα. Το πέναλτι κέρδισε ο Τσακανίκας Ι. μετά από ανατροπή από αμυντικούς της Μεδεών .

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κοτρότσος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπήρχαν δυο κόκκινες κάρτες. Στο 90΄αποβλήθηκε ο Καμμένος για τον Απόλλωνα(δεύτερη κίτρινη), και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπουμπουλης (δεύτερη κίτρινη) για την Μεδεών.

Επίσης στο 85΄, τρείς παράγοντες της Μεδεών Κατούνας , βρέθηκαν στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή της αναμέτρησης!!!

Στην συνέχεια υπήρξε 10λεπτή διακοπή του αγώνα ,αλλά  με την επέμβαση των ψυχραιμότερων ο αγώνας ξεκίνησε και πάλι ….

 

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γκιάφης με βοηθό τον Χουλιάρα και τον Βαλλιάνο.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Μεδεών Κατούνας (Νίκος Μαβίδης)

Τηλεμάχου, Ξανθόπουλος Π.(84΄Γεροχρήστος), Νούλας, Παναγιωτόπουλος, Ξανθόπουλος Δ., Μπουμπουλης, Κουσκούνης, Κοντογιάννης, Καραμάνης(74΄Δημόπουλος), Κοτρότσος, Τσιτσομήτσος (65΄Ρουστεμάι)

Απόλλων Δοκιμίου ( Ανδρέας Κονδύλης)

Μπαλάσκας, Τσακανίκας, Κοσυφαρίνης, Μυλωνάς, Ψηφής, Καταρέλος, Σπυριλιώτης(70΄Καμμένος), Αθανασίου, Χαντζάρας(50΄Γιαννακάς), Μπαλάφας, Κονδύλης (85΄Δαλαγιώργος)