Ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής , αφού ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου και ΑΟ Αγρινίου διεκδικούν  με αξιώσεις την άνοδο στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣΑ.

Ωστόσο νικητής δεν προέκυψε στην αναμέτρηση που έγινε στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου την Κυριακή το μεσημέρι. Τελικό αποτέλεσμα 0-0 με λίγες φάσεις εκατέρωθεν, σε ένα δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο ισοδύναμες ομάδες.

Ο ΑΟγρινίου ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες. Στο 15΄ μετά από σέντρα από τον Κωστόπουλο,, κεφαλιά του Μακρή απομακρύνει την μπάλα θαυμάσια σε κόρνερ ο Παπαθανασόπουλος.

Α0Α

Δέκα λεπτά αργότερα και πάλι ο ΑΟ Αγρινίου είχε κοντινή κεφαλιά του Μακρή άουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον Γκουρνέλο Χ., ενώ στο 36΄η κεφαλιά του Κρανιά από καλή θέση έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες προσπάθησαν να διαφυλάξουν το μηδέν στην εστία τους και στην συνέχεια να πετύχουν γκολ.

ΑΕΚ

Στο 53΄ κοντινή κεφαλιά του Νταραντούμη, μετά από κόρνερ από τον Γκουρνέλο Χ.,  η μπάλα άουτ,  ενώ στην συνέχεια ήταν η σειρά της ΑΕΚ να δημιουργήσει ευκαιρίες με τον Ντόνι στο 70΄ να κάνει ΄σέντρα σουτ και η μπάλα να βρίσκει την εσωτερική πλευρά των διχτύων, και στο 85΄δυνατό σουτ από τον Μακρή Α. άουτ

 

DSC04096

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραβασίλης με βοηθό τον Αντωνόπουλο και τον Καζανά. Σ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Αγρινίου (Βασίλης Βασιλόπουλος)

Βασιλόπουλος, Σαγάνας, Νταραντούμης(75΄Γκαραγκούνης), Παπαβασιλείου, Νταρίλας(65΄Νικολόπουλος), Γκουρνέλος Χ.Σ., Κρανιάς(81΄Κοκώνης), Στεφανίδης, Μακρής, Κωστόπουλος, Γκουρνέλος Χ.

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Αρτέμης Ροδίτης)

Παπαθανασόπουλος, Καρδαράς, Κολοβάκης(59΄ Νικολόπουλος Κ), Ξανθόπουλος, Χολιασμένος, Μαντόγλου, Ντόνι(78΄Αυγέρης), Αντωνόπουλος, Κατσαδούρος(65΄Μακρής Α.)), Τσιαμπούλας, Νικολόπουλος Ι