Με γκολ από τον Ασβεστόπουλο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Αστέρας Κυψέλης νίκησε τον Πανοχθιακό με 2-1 στο γειτονικό ντέρμπι, για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Ήταν ένα δυνατό ματς με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, και τους γηπεδούχους να παίρνουν τους 3 βαθμούς της νίκης στην τελευταία φάση του αγώνα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Αστέρας Κυψέλης τελείωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές (στο 37΄δέχθηκε κόκκινη κάρτα ο Σαλτογιάννης), και ο Πανοχθιακός με 9 ποδοσφαιριστές (δέχθηκαν κόκκινη κάρτα ο Τσέπας Ε. στο 66΄, και ο Δήμος στο 89΄)

Τα γκολ του αγώνα

25΄1-0 Εκτέλεση φάουλ από τον Βαινά , κακή εκτίμηση της φάσης από τον Κάκκο, και η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα δίνοντας το προβάδισμα στον Αστέρα Κυψέλης

50΄1-1 Συρτή σέντρα από τον Τύμπα, και ο Δήμος με κοντινό πλασέ ισοφαρίζει για τον Πανοχθιακό

88΄ Πέναλτι για τον Αστέρα, όταν μετά από κεφαλιά του Βλαχοδήμου η μπάλα βρίσκει το χέρι του Δήμου.

89΄ 2-1 Ο Ασβεστόπουλος εκτέλεσε το πέναλτι η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια καταλήγει στα δίχτυα

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλαμάρης με βοηθό τον Μπρέσιακα και τον Γεωργίου.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Κυψέλης ( Χ. Χαριτίδης)

Χαριτιδης, Τσιλίκης(60΄Κορόζης), Κοκώνης ,Σαλτογιάννης, Γκορόγιας, Παπαθανασίου Η., Χότζα, Βλαχοδήμος , Ασβεστόπουλος, Παπαθανασίου Α., Βαινάς,

Πανοχθιακός (Παναγιώτης Δήμος)

Κάκκος, Τσαμπάζης(88΄Ανάστος)  Γκουτσέλης, Νιτσάκης, Μπούνας(46΄Τύμπας), Ρούσσος, Σουροβέλης, Τσέπας Σ. , Δήμος, Πετρονικολός, Κρικρής (46΄Τσέπας  Ε)