Ο Όμηρος Νεοχωρίου ξεπέρασε το εκτός έδρας εμπόδιο του Αστέρα Καμαρούλας και πέρασε στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Οι νικητές σημείωσαν δυο γρήγορα στο πρώτο ημίχρονο και πήραν την νίκη (0-2),απέναντι σε μια ομάδα μικρότερης κατηγορίας, που έδειξε όμως  αρκετά καλά στοιχεία. Στον Αστέρα Καμαρούλας ανήκει και η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα όταν στο 15΄μετά από σέντρα από τον Ζαμπάρα από τα δεξιά, ο Κορέτσης βρήκε στο ύψος του πέναλτι τον Λαίνα, ο οποίος έκανε το σουτ αλλά ο Κούντρας απομάκρυνε την μπάλα

Στο 24΄ο Βασιλάρης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Τρία λεπτά αργότερα ο Σεραφίγγος με σουτ έξω από την περιοχή διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα(0-2).

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Όμηρος στο β΄ημίχρονο είχε δοκάρι με τον Γκάτση

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τσαμπάς με βοηθό τον Καλυβόπουλο και τον Μπακα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Μορβαν, Αριστόπουλος, Πίτλιγγερ, Τσακανίκας, Παναγιωτόπουλος, Γρηγορόπουλος(57΄Πλαστήρας), Τρομπούκης, Τηλιγάδας, Κορέτσης(77΄Κουκογιάννης), Λαίνας(64΄Δράκος), Ζαμπάρας(55΄Κατσιώρης)

Όμηρος Νεοχωρίου( Χρήστος Καραπίτσος)

Κούντρας, Τσάμης, Μάτσιγγας, Θεοδωρίδης(66΄Μανθόπουλος), Βαλτογιάννης, Καντάνης,  Καβαλιέρης(46΄Γκάτσης),  Νούλας, Σεραφίγγος(79΄Ρόμπολας), Κούσης(74΄Φράγκος), Βασιλάρης