Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (με έναν αγώνα περισσότερο από τον Όμηρο Νεοχωρίου) βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββατου η  ΑΕ Μεσολογγίου.

Η ομάδα του Γιώργου Γιάκου στο Ενωσιακό γήπεδο του Μεσολογγίου νίκησε τον ΑΟ Λυγιάς με 4-0. Και τα 4 γκολ των γηπεδούχων σημειώθηκαν στο β΄ημίχρονο. Επίσης  η ΑΕΜ είχε και δυο δοκάρια με τον Α. Τσιούνη στο 58΄και τον Βασιλογιάννη στο 82΄.

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΜ …ξέσπασαν πετυχαίνοντας και τα 4 γκολ της αναμέτρησης.

Ξεκίνημα με τον Α. Τσιούνη στο 52΄με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, και συνέχεια στο 55΄με τον Μιχαλόπουλο, στο 61΄με τον Λίτσο, και στις καθυστερήσεις του αγώνα και πάλι ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Α. Τσιούνης διαμόρφωσε το τελικό 4-0

 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καζανάς με βοηθό τον Τσιλίκα και τον Αντωνόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Μεσολογγίου (Γιώργος Γιάκος)

Καραγκούνης, Τζαμαλής, Στεργίου (83΄Λιόκαυτος), Παναγιωτόπουλος, Λίτσος, Ντζιμάνης (83΄Φονταλής), Τσιούνης, Καλοκαίρης, Πιστιόλης (65΄Καβαλλάρης), Μιχαλόπουλος (77΄Λούζης), Βασιλογιάννης.

ΑΟ Λυγιάς (Φώτης Δημητρόπουλος)

Ασημακόπουλος, Αποστολόπουλος (87΄Χουλιάρας), Βασιλόπουλος, Βεϊζάι, Ζαρκαδούλας, Ζαμπάρας, Ορφανουδάκης (57΄Κερασιάς), Κάκκος (61΄Κοσανδιανός), Κατσίκας (70΄Μπρούμας), Κουτσαυτίκης, Κοτσέτσος.

φωτο: aitosports.gr