Από έναν βαθμό μοιράστηκαν ΑΕ Αγίου Δημητρίου και Αστέρας Καμαρούλας για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου, αγώνας που έγινε το Σάββατο το μεσημέρι στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου.

Ο Αστέρας Καμαρούλας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Γιάννη Αριστόπουλο, και η ΑΕ Αγίου Δημητρίου ισοφάρισε στην επανάληψη με τον Ερμή Αριστοπουλο.

Ο Αστέρας έφτασε τους 5 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ η «Ενωση», βρίσκεται πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα με 10 βαθμούς

DSC04431

Τα γκολ της αναμέτρησης

18΄  0-1 Μετά από μαρκάρισμα μέσα στην περιοχής της Ένωσης από τον Καλοκαίρη στον Τηλιγάδα ο διαιτητής  καταλογίζει πέναλτι . Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάννης Αριστόπουλος δίνοντας το προβάδισμα στον Αστέρα Καμαρούλας

68΄1-1 Ο Ερμής Αριστόπουλος έξι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο με σουτ από το ύψος του πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Προβίδας με βοηθό την Μαρκουτσά και τον Βλάχο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Αγίου Δημητρίου (Άγγελος Πανέτας)

Δημητρίου, Καλοκαίρης, Παππάς, Κυτούγιας(86΄Σχίζας), Στεφανόπουλος, Μπαμπάτσικος, Βασιλόπουλος, Κουτρομάνος(62΄Αριστόπουλος Ε.), Πανταζή, Λαμπρακόπουλος, Κωστακιώτης

Αστέρας Καμαρούλας ( Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Πελέκης, Αριστόπουλος Ι., Πίτλιγγερ(80΄Καπέλης), Τσακανίκας, Παναγιωτόπουλος, Γρηγορόπουλος, Κατσιώρης(90΄Δράκος), Κουκουγιάννης, Κορέτσης(65΄Ζαμπάρας), Λαίνας, Τηλιγάδας(87΄Ακυρος)