Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι οργανωμένοι του Παναιτωλικού αναφέρει τα εξής :

Στην ποδοσφαιρική Ελλάδα λίγο πριν τον ερχομό του 2019 τα πράγματα θα είχαν πολύ πλάκα αν δεν ήταν πραγματικά τραγικά. Το γιατί είναι γνωστό σε όλους, ακόμα κι αν δεν παρακολουθούν το άθλημα.

Ευτυχώς όμως τώρα με την εξυγίανση θα μπουν όλα σε μια σειρά. Και η αρχή μάλλον γίνεται από την ομάδα μας, αφού με το ποσό των 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναιτωλικός για την δολοφονική ενέργεια των οπαδών του να πετάξουν χαρτάκια και κορδέλες στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα. Δεν ξέρουμε αν τα πρόστιμα είναι καθαρά ένας εισπρακτικός μηχανισμός της λίγκας αλλά ως εδώ, ο παραλογισμός και η γραφικότητα έχουν και κάποια όρια. Στο πρωτάθλημα της διαφθοράς, των τυφλών διαιτητών, των δανεικών, των υπόδικων παραγόντων και των έμμισθων στρατιών τους φαίνεται πως το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι τα χαρτάκια στο γήπεδο του Παναιτωλικού.
Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δηλώσουμε ότι αδιαφορούμε πλήρως από δω και στο εξής για τα γελοία πρόστιμα τους και καλούμε τους συνειδητοποιημένους οπαδούς όλης της χώρας να πράξουν το ίδιο. Eπίσης, καλούμε την ΠΑΕ Παναιτωλικός να αντιδράσει σ αυτό το καραγκιοζιλίκι και να συντονίσει τη δράση της και με άλλες ΠΑΕ (αν είναι αυτό εφικτό) μέχρι να αλλάξουν αυτές οι εξοντωτικές ποινές.

ΓΗΠΕΔΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ!
Θύρα 6 – Warriors est.1981