Πετυχαίνοντας από δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο (στην μονομαχία των δυο Απόλλων), ο Απόλλων Θέρμου νίκησε με 4-0 τον Απόλλων Δοκιμίου. Οι νικητές ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και πήραν δίκαια τους τρείς βαθμούς της νίκης. Από την άλλη μεριά ο Απόλλων Δοκιμίου ήταν μακριά από τον καλό εαυτό του, και δίκαια γνώρισε την ήττα.

Όσο αφορά την εξέλιξη του σκορ στο 23΄ο Σπύρος Κοκώνης με κοντινή κεφαλιά ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 32΄ο Αλπέντζος με δυνατό σουτ και αφου η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς του Απόλλωνα διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι (50΄), το οποίο εκτέλεσε ο Γιαννοκώστας, ο Μπαλάφας απομάκρυνε την μπάλα και στην επαναφορά ο Κώης έκανε το 3-0.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Κώης με μακρινό σουτ στο 58΄

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Απόλλων Θέρμου από το 40΄ αγωνίζονταν με 10 ποδοσφαιριστές (αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Κοκώνης)

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλαμάρης με βοηθό τον Κολοσιώνη και τον Γαλανόπουλο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Απόλλων Θέρμου ( Βασίλης Πατρωμάς)

Μπαλάφας, Αλπέντζος, Χόντος, Γιαννοκώστας, Καλλιακμάνης(79΄Χάσκαρης), Αριστόπουλος, Μπίστας, Μπιτσικώκος(77΄Μετσίνης), Κοκώνης, Κούκος(90΄GJINI), Κωης(82΄ Σύρρος Α)

Απόλλων Δοικμίου (Ανδρέας Κονδύλης)

Μπαλάσκας, Τσακανίκας, Κοσυφαρίνης(75΄Κρανιάς), Μυλωνάς(58΄Κονδύλης), Ψηφής, Καταρέλος, Δαλαγιώργος, Αθανασίου, Ξευγένης(75΄Χαντζάρας), Μπαλάφας, Καμμένος (54΄Σπυριλιώτης)