Σε αγώνα για το πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου, ο γηπεδούχος ΑΟ Αγρινίου νίκησε τον Κεραυνό Ποταμούλας με 1-0.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 29΄ ο Θωμάς Γκουρνέλος με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ από τον Χ. Γκουρνέλο.

ΑΟΑ-Ποταμουλα

Στο 37΄οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσουν τα τερματά τους όταν ο Μακρής εκμεταλεύτηκε την ωραία πάσα του Θ.Γκουρνέλου , αλλά από κοντινή απόσταση έκανε άστοχο σουτ.

Επίσης ο ΑΟ Αγρινίου είχε δοκάρι στο 55΄μετά από κοντινή κεφαλιά από τον Θ. Γκουρνέλο.

Όσο αφορά τον Κεραυνό Ποταμούλας παρά την τελευταία θέση που βρίσκεται στον βαθμολογικό πίνακα αγωνίσθηκε πολύ καλά με αντίπαλο μια ομάδα με διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα. Είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Σωτηρίου για ισοφάριση στο 44΄ με κοντινή κεφαλιά άουτ, ενώ με την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο του Παρασκευά Σαμψώνα δυνάμωσε στην επίθεση, πήρε «μέτρα» στον αγωνιστικό χώρο, πάλεψε για την ισοφάριση, αλλά πολύ δύσκολα δημιουργούσε ευκαιρίες για γκολ

DSC05285

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Προβίδας με βοηθό τον Αντωνόπουλο και τον Ταλιούρα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Αγρινίου (Βασίλης Βασιλόπουλος)

Βασιλόπουλος, Στεφανίδης(68΄Παπαχρήστος), Κρανιάς(46΄Κοκώνης), Σαγάνης, Νταραντούμης, Γκουρνέλος Χ. Σ., Μακρής(46΄Νταρίλας), Γκουρνέλος Χ.Χ, Παπαβασιλείου, Γκουρνέλος Θ(87΄Πριτσούλης)., Κωστόπουλος

Κεραυνός Ποταμούλας (Παρασκευάς Σαμψώνας)

Κόκκαλης Χ., Αυγέρης, Τηγανίτας, Ανδρώνης, Ντίνος, Κόκκαλης Γ., Κόκκαλης Θ(80΄Πατσαούρας)., Σοφρώνης, Σωτηρίου(62΄Καψάλης), Παπαθανάσης, Κοσυφαρίνης(78΄Σαμψώνας)