Ο Κωνσταντίνος Τασόπουλος είναι ο παίκτης του ΑΟ Αγρινίου που μίλησε στη “Συνέντευξη της εβδομάδας”. Ο 27χρονος power forward αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, στο παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου, στην παρουσία του κόσμου και στην απόδοσή του τη φετινή χρονιά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Ντίνο πετύχατε μια σημαντική νίκη απέναντι στα Φάρσαλα σε ένα παιχνίδι με διακυμάνσεις στο σκορ. Τι θεωρείς ότι μέτρησε για να έρθει αυτή η νίκη;
Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, γιατί τα Φάρσαλα είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίχτες. Είχαμε δουλέψει καλά όλη την εβδομάδα και ήμασταν προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Θεωρώ ότι αυτό που έπαιξε ρόλο ήταν η συγκέντρωση μας στα τελευταία λεπτά και εκεί κρίθηκε το αποτέλεσμα.
Ακολουθεί ένα ακόμα εντός έδρας παιχνίδι με τους Ίκαρους Σερρών. Ποια θεωρείς ότι θα είναι τα στοιχεία που θα φέρουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα;
Ξέρουμε ότι και οι Σέρρες είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα της Κυριακής. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Το κλειδί που θα φέρει ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα θα είναι η καλή μας άμυνα, αλλά και στην επίθεση θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου σύμφωνα με τις οδηγίες του κόουτς.
 
Την προηγούμενη αγωνιστική είδαμε αποτελέσματα που προκάλεσαν έκπληξη. Πιστεύεις ότι το γεγονός αυτό αποδεικνύει τη μεγάλη δυσκολία του πρωταθλήματος;
Ναι είναι ένα πρωτάθλημα που κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε. Οι ομάδες που θα έχουν διάρκεια και αντοχή μέχρι το τέλος θα πρωταγωνιστήσουν και θα βρεθούν στις πρώτες θέσεις.
Τι είναι αυτό που σας έχει φέρει στην πρώτη θέση με ρεκόρ 8-1;
Είμαστε ομάδα, είμαστε καλά μεταξύ μας και αυτό βγαίνει και φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι και παλεύουμε μέχρι το τέλος.
Πιστεύεις ότι φέτος η παρουσία του κόσμου είναι πιο έντονη σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια που ήσουν στην ομάδα;
Ο κόσμος πάντα μας στήριζε αυτά τα χρόνια, αλλά ειδικά φέτος και σε συνδυασμό με την καλή πορεία που κάνουμε μέχρι στιγμής, η παρουσία του είναι περισσότερο έντονη και τον ευχαριστούμε για αυτό. Τον κόσμο τον χρειαζόμαστε δίπλα μας για να πετύχουμε τον στόχο μας και εμείς από την πλευρά μας θα προσπαθούμε να του δίνουμε χαρές.
Σε προσωπικό επίπεδο θεωρείς ότι είναι η καλύτερη χρονιά σου;
Αισθάνομαι καλά, είμαι γερός και προσπαθώ κάθε Κυριακή να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς και της σκληρής προπόνησης που γίνεται. Τώρα αν είναι η καλύτερη μου χρόνια αυτό θα το κρίνει ο κόσμος στο τέλος.