Στο εξ΄αναβολής αγώνα για το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας της ΕΠΣΑ, ο ΑΟ Ρηγανά νίκησε με 2-0 τον Αράκυνθο Ματαράγκας, σε αγώνα που έγινε στο γήπεδο Αγίου Κωνσταντίνου την Τετάρτη το μεσημέρι.

Ήταν η δεύτερη νίκη του ΑΟ Ρηγανά στο πρωτάθλημα και ελπίζει σε καλύτερες ημέρες.. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι γνώρισαν την ένατη ήττα στο πρωτάθλημα και βρίσκονται στην 13η θέση της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τον ΑΟ Ρηγανά.

Ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ δυο ομάδων που έχουν τoυς ίδιους στόχους στο πρωτάθλημα. ΑΟ Ρηγανά και Αράκυνθος Ματαράγκας ήθελαν το θετικό αποτέλεσμα για να ξεφυγουν από της τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στον αγωνιστικό χώρο ο ΑΟ Ρηγανά ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και μόλις στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης  κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Στραβοδήμου από τον Ευαγγελόπουλο. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα  ο Ζαχαράκης ανοίγοντας το σκορ για τους γηπεδούχους.

Η συνέχεια ανήκει στους γηπεδούχους που είχαν την υπεροχή και της ευκαιρίες. Στο 22΄απείλησαν την εστία του Γεωργίου με τον μακρινό σουτ από τον Καλογεράκη, αλλά ο τερματοφύλακας του Αράκυνθου απομάκρυνε σε κόρνερ. Την ίδια τύχη είχε και η εκτέλεση φάουλ του Απ. Κορομηλά δυο λεπτά αργότερα.

Στο 31΄ ο ΑΟ Ρηγανά διπλασίασε τα τερματά του με τον ίδιο πρωταγωνιστή (Στραβοδήμος), ο οποίος έδωσε έτοιμο γκολ στον Τουρλίδα, που από κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στην συνέχεια ο Στραβοβήμος (37΄), δέχθηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη), από τον ρέφερι της αναμέτρησης, αφήνοντας την ομάδα του με 10 ποδοσφαιριστές.

Από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, κυρίως με μακρινά σουτ από τον Παπαδόπουλο(35΄, 43΄), χωρίς όμως τύχη.

Στο β΄ημίχρονο οι φίλοι των δυο ομάδων που βρέθηκαν στο γήπεδο παρακολούθησαν ένα ανοιχτό παιχνίδι με αρκετές φάσεις ανάμεσα στις δυο εστίες.

Ο Αράκυνθος εκμεταλεύτηκε το γεγονός ότι αγωνίζονταν με έναν ποδοσφαιριστή παραπάνω, προσπάθώντας για το γκολ που θα τον ….έριχνε και πάλι στο ματς.

Παπαδόπουλος και Ευαγγελόπουλος στο 54΄και 57΄αντίστοιχα δεν κατόρθωσαν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα, αλλά η μεγάλη ευκαιρία ανήκεις τον ΑΟ Ρηγανά (62΄), με τον Κάππα από κοντινή απόσταση να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα από τον Φ. Κορομηλά.

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στην μεγαλη ευκαιρία του Ρηγανά, με τον Μπούσγο με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Παπαδοπουλου να στέλνει την μπάλα άουτ

Στο δίλεπτο (74΄75΄) ο Γεωργίου απομάκρυνε δυο δυνατά σουτ από τον Απ. Κορομηλά, ενώ στο 78΄ο ΑΟ Ρηγανά βρέθηκε πολύ κοντά στο τρίτο γκολ, αλλά το σουτ από τον Καλογεράκη βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γεωργίου.

Στην συνέχεια και μέχρι το τέλος του αγώνα οι γηπεδούχοι αν και με πάιχτη λιγότερο με σωστή διαχείριση κράτησαν το μηδέν στην εστία τους και πήραν 3 πολύτιμους βαθμούς.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καλαμάρης με βοηθό τον Τάκο και τον Κουτρομάνο

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά (Βαλάντης Ζώης)

Μαυρούλιας, Καλογεράκης, Κάππας, Κορομηλάς Φ., Κωστής, Καραχάλιος, Στραβοδήμος, Ζαχαράκης, Τουρλίδας (57΄Πελεκάνος), Κορομηλάς Α., (90΄Κωστόπουλος), Αυγέρης (92΄Τσακνης)

Αράκυνθος Ματαράγκας ( Δημήτρης Λώλος)

Γεωργίου, Καζανάς, Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Μπούσγος, Αλεξανδρής(57΄Ευθυμίου), Παπαδόπουλος, Τραγουλιάς, Κουζέλης(62΄Αλπέντζος), Βδουκάκης(77΄Κορομπύλης), Μπανάκας