Την έκτη νίκη στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας πέτυχε ο ΑΟ Χάλκειας την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο της Ματαράγκας. Νίκησε με 1-0 τον γηπεδούχο Αράκυνθο , και βρέθηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 10 βαθμούς.

Ροή του μάτς.

4′ Σούτ του Αλεξόπουλου φεύγει άουτ
8′ Σούτ του Βδουκάκη πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι άουτ
10′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου στην αγκαλιά του Ανδρεόπουλου
14′ Ο Παπαποστόλου απο δεξιά κάνει τη σέντρα η μπάλα κοντράρει και φτάνει στον Αδραχτά μέσα στη μικρή περιοχή, αυτός πλασάρει τον Γεωργίου, και ο Αλπέντζος διώχνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.
22′  Σέντρα απο αριστερά του Ευαγγελόπουλου, σούτ στην κίνηση μέσα απο την περιοχή του Παπαδόπουλου η μπάλα φεύγει άουτ
34′ Σέντρα Παπαποστόλου η μπάλα φτάνει στον Αλεξόπουλο που κάνει κακό σούτ και η μπάλα απομακρύνεται απο τους αμυντικούς
44′ Σέντρα απο δεξιά του Μπανάκα η μπάλα φτάνει στον Ευθυμίου που απο το ύψος της μικρής περιοχής κάνει το σούτ, και ο Ανδρεόπουλος πέφτοντας αριστερά του και με την μπάλα να κατευθύνεται στην άλλη πλευρά με το πόδι αποκρούει σε κόρνερ.
48′ Σούτ του Παπαποστόλου η μπάλα χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γεωργίου και φεύγει άουτ
49′ Αντεπίθεση με τον Αδραχτά που φτάνει απέναντι απο τον Γεωργίου και πλασάρει άουτ
55′ Κεφαλιά του Αδραχτά ελάχιστα άουτ
65′ Σούτ του Μπανάκα αποκρούει δύσκολα ο Ανδρεόπουλος σε κόρνερ
69′ Γκόλ: Σε τρίτο διαδοχικά κόρνερ στην εστία του Γεωργίου με εκτελεστή τον Παπαποστόλου, ο Αλμπάνης με το σώμα βρίσκει την μπάλα που παίρνει φάλτσα και καταλήγει στα δίχτυα.
77′ Ατομική προσπάθεια απο δεξιά του Παπαποστόλου και συρτή σέντρα με τον Αδραχτά απο καλή θέση να σουτάρει άουτ
83′ Κάθετη του Αλεξόπουλου στον Αδραχτά που κάνειτο σούτ απο πλάγια και διώχνει δύσκολα σε κόρνερ ο Γεωργίου

Διαιτητές: Λιόνας, Γαλανόπουλος, Κοντογιάννης.

Συνθέσεις:

Αράκυνθος Ματαράγκας (Δημήτρης Λώλος): Γεωργίου, Αλπέντζος (76′ Κορομπύλης), Ευαγγελόπουλος, Καζανάς, Μπούσγος, Αλεξανδρής, Παπαδόπουλος, Τραγουλιάς, Ευθυμίου, Βδουκάκης, Μπανάκας

Α.Ο. Χάλκειας (Περικλής Παπαποστόλου): Ανδρεόπουλος, Γιαβρούτας, Βαλης (72′ Παναγιωτόπουλος), Μυλωνάς, Νασόπουλος, Κάκκος, Αδραχτάς. Βαλμάς (82′ Σανιδάς), Αλεξόπουλος (88΄Ντούνας), Παπαποστόλου (91′ Γιαβρούτας), Αλμπάνης.

https://agrinio24.eu