Ο ΑΟ Αγρινίου έχοντας στην ενδεκάδα του τον πρώτο σκόρερ της κατηγορίας Θωμά Γκουρνέλο, ο οποίος πέτυχε και τα δυο γκολ της αναμέτρησης πήρε ένα σπουδαίο από βαθμολογικής άποψης «τρίποντο» απέναντι στον δυνατό φέτος Ολυμπιακό Παναιτωλίου, έφτασε τους 28 βαθμούς παραμένοντας στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα της Β΄κατηγορίας του 2ου ομίλου.

Όσο αφορά το αγωνιστικό μέρος της συνάντησης στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ όπως στο 5΄με τον Δημόπουλο, και στο 27΄με τον Κόκκαλη, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Από την άλλη μεριά ο ΑΟ Αγρινίου στο 11΄με τον Κοκώνη έφτασε κοντά στο γκολ.

Στην επανάληψη η είσοδος του Λιούλιου δυνάμωσε την επιθετική γραμμή του ΑΟ Αγρινίου , ο οποίος ήταν ανώτερος και στο 56΄μετά από σέντρα του Σταμάτη, ο Θ. Γκουρνέλος με ένα εκπληκτικό σουτ  «στην κίνηση» άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Το τελικό 0-2 διαμόρφωσε και πάλι ο Θ. Γκουρνέλος, στο 65΄ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την όμορφη σέντρα από τον Μπούρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Καραβασίλης με βοηθό τον Ροδάτο και τον Δημονίτσα

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολυμπιακός Παναιτωλίου (Βασίλης Νταλάκος)

Ζώης, Παναγιωτόπουλος, Ντίνος, Γαλάνης(46΄Τσαντώνης), Τζωρτζόπουλος, Γκορόγιας, Κόκκαλης, Σέρρι, Δημητρίου, Ρούπας, Δημόπουλος

ΑΟ Αγρινίου (Βασίλης Βασιλόπουλος)

Βασιλόπουλος, Παπαβασιλείου, Κοκώνης(65΄Παπαδήμας), Ρεντζέπης(70΄Μακρής), Σταμάτης, Μπούρος, Γκουρνέλος Χ.Χ(85΄Κρανιάς), Γκουρνέλος Χ.Σ, Γκουρνέλος Θ., Στεφανίδης(46΄Λιούλιος), Νταραντούμης