Παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας ο Όμηρος Νεοχωρίου (φωτο από το πρώτο ματς των δυο ομάδων), μετά την σημερινή νίκη με 3-0 επί του ΑΟ Ρηγανά.

Ήταν ένα ματς που οι αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο έχουν διαφορετικούς στόχους στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι με την δύναμη της έδρας κατόρθωσαν να πετύχουν δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και ένα στην επανάληψη για το τελικό 3-0.

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Βαλάντη Ζώη σαφώς βελτιωμένη από τα πρώτα παιχνίδια της σεζόν, έδειξε διάθεση θέληση, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Δημιούργησε ευκαιρίες και σίγουρα δικαιούνταν  κάποιο γκολ.

Στόχος του ΑΟ Ρηγανά  για την συνέχεια του πρωταθλήματος η αναζήτηση βαθμών για την παραμονή στην κατηγορία δίχως την διαδικασία των μπαράζ

Το φιλμ του αγώνα

8′  Πρώτη ευκαιρία για τον Όμηρο με τον Γκατση να μην προλαβαίνει να βάλει την προβολή και η μπάλα να περνάει άουτ

27′ ΓΚΟΛ 1-0  Εκτέλεση φάουλ του Νουλα απ τα δεξιά σουτ του Γκατση η μπάλα στα δίχτυα

29′ Δυνατό σουτ Κορομηλά Α. θα μπλοκάρει ο Δουλιωτης

35′ Κεφαλιά πάσα του Ζαχαρακη στον Τουρλίδα , νέα κεφαλιά από τον επιθετικό του ΑΟ Ρηγανά, η μπάλα  άουτ από το αριστερό δοκάρι

44′ ΓΚΟΛ 2-0  Ο  Γκάτσης σε καλή θέση μέσα στην περιοχή διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του

55′ ΓΚΟΛ  3-0  Εντυπωσιακό ψηλοκρεμαστό σουτ Βαλτογιαννη η μπάλα στα δίχτυα

65′ Κεφαλιά Γκατση άουτ

68′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νουλα θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Μαυρουλιας

90′ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΑΟ Ρηγανά με τον Κορομηλά Α. να μην προλαβαίνει σε κενή εστία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Λιόνας με βοηθό τον Βασιλόπουλο και τον Λιακώνη

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Όμηρος Νεοχωρίου (Γιώργος Ζήκος)

Δουλιώτης, Θεοδωρίδης(80΄Τσάμης), Κολοβάκης, Μανθόπουλος, Τσώνης, Καντάνης(69΄Μπαλαμπάνης), Βαλτογιάννης(68΄Μάτσιγκας), Τσιμπιτσης, Κούσης, Γκάτσης, Νούλας(74΄ Καβαλιέρης),

ΑΟ Ρηγανά (Βαλάντης Ζώης)

Μαυρούλιας, Καλογεράκης, Κάππας, Κορομηλάς Φ.(76΄Κωστής), Κουρσάρης, Καραχάλιος(58΄Μικρόπουλος), Στραβοδήμος, Ζαχαράκης, Τουρλίδας(76΄Τσάκνης), Κορομηλάς Α., Αυγέρης(46΄Φραγκούλης)