Αναλυτικά η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναιτωλικός

Την ήττα γνώρισε σήμερα η ομάδα μας στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με 3-0. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26’ με εκτέλεση φάουλ του Ναμπί. Στο 37’ καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Μανά από τον Μπράουν, όμως ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ απέκρουσε την εκτέλεση του Μοράρ και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση. Στο 70’ ο Κυριακίδης μπλόκαρε τη μπάλα πάνω στη γραμμή της περιοχής, αλλά ο διαιτητής Κοτσάνης (Δράμας) με υπόδειξη του βοηθού Σινιοράκη (Χανίων) απέβαλε τον τερματοφύλακα και άφησε αναίτια την ομάδας μας με 10 ποδοσφαιριστές. Στην εκτέλεση του φάουλ που καταλόγισε, ο Ναμπί ευστόχησε σημειώνοντας το δεύτερο γκολ στο 74’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Βουό στο 86’.

ΟΦΗ: Στρέζος, Μπράουν (86’ Δεληγιαννίδης), Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νάστος, Κουτσιανικούλης, Ντίνας (80′ Νέιρα), Ναμπί (90′ Οικονόμου), Βουό

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μαρινάκης, Άργκους, Μαλής, Τσοκάνης (69′ Αμαράλ), Λιάβας (60′ Μπαΐροβιτς), Λουσέρο, Μανά, Ντίας, Μάζουρεκ (73′ Γιαννακόπουλος), Μοράρ.

 

Στο ημίχρονο του αγώνα ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας μας δέχτηκε αναίτια, απροειδοποίητη και ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ επίθεση με γρονθοκόπημα από τον προπονητή του ΟΦΗ στη φυσούνα εισόδου στον αγωνιστικό χώρο, παρουσία δεκάδων παριστάμενων, μεταξύ των οποίων και αξιωματούχοι (παρατηρητές, διαιτητές). Απαράδεκτη συμπεριφορά που γυρίζει το ποδόσφαιρό μας δεκαετίες πίσω και δεν διαγράφεται με προσχηματικές «συγνώμες» συνοδευόμενες από ανυπόστατες δικαιολογίες.